Stilling: helse > ADHD >

hvordan stoppe p-piller i løpet premenopause

   Mange kvinner ser frem til å gå gjennom overgangsalder, fordi det betyr slutten på ubehagelige perioder. Men rett før overgangsalder, går en kvinne gjennom premenopause (perimenopause), som oppstår tre til fem år før hennes siste periode. Mange kvinner tar p-piller, men på et tidspunkt en kvinne har for å komme ut av p-piller som hun nærmer seg overgangsalder. Det er noen ting som du må gjøre hvis du ønsker å slutte å ta p-piller i løpet premenopause

Du trenger:.
Helse evaluering.
Medisinske tester.
Naturlig progesteron.
Østrogenbehandling.


en.
Besøk legen din for en vurdering. Før du kan stoppe prevensjon under premenopause, må legen din for å gi deg en fullstendig evaluering (sammen med medisinske tester) for å finne den beste tiden for deg å slutte å ta p-piller. Legen din må også sjekke follikkelstimulerende hormon (FSH) for å finne ut hvor nær du er overgangsalder. Avhengig av hvilken type p-piller du tar, kan legen din starte med å bytte deg til en lavere dosering prevensjonspille først. Bytte til en lavdose p-pille første kan hjelpe kroppen din overgangen mye lettere under premenopause.
To.
Foreta justeringer i kostholdet ditt. Før du slutter å ta p-piller, bør du etablere et sunt kosthold å følge, som skulle bestå av mye hele korn, frukt og grønnsaker. Pass på å legge soya til kosthold og redusere eller eliminere din koffein og alkohol inntak. Spise sunn mat kan holde deg følelsen bra, gir deg energi og bidrar til å redusere bivirkninger kan oppstå når du slutter å ta p-piller under premenopause (som hetetokter, tørrhet i skjeden, søvnforstyrrelser, humørsvingninger og nedsatt seksuell lyst) .
tre.
Få nok mosjon. I tillegg til å spise sunt, bør du delta i fysiske aktiviteter, som å gå, jogge, aerobic, tennis eller svømming. Deltagelse i et regelmessig treningsprogram hjelper til å holde deg frisk og veltrent.
Fire.
Fullfør siste pakke med piller. Legen din vil informere deg når du kan slutte med p-piller. Det er viktig å fullføre hele pakken av piller for at syklusen og ikke hoppe over noen av dem.
Fem.
Ta en naturlig progesteron supplement. Når du slutter å ta p-piller, må du kanskje bruke et progesteron produkt for å hjelpe til med bivirkninger. Siden syntetiske gestagener i p-piller vanligvis redusere nivåene av naturlig progesteron i kroppen din, kan legen foreslå at du tar naturlig progesteron supplement for å støtte hormonell ubalanse. Dette produktet kommer i form av en pille, vaginal krem og plaster, og legen din kan hjelpe deg å velge det riktige å bruke.
6.
Bruk hormonbehandling for å behandle bivirkningene . Avhengig av hvor nær du er å skrive inn overgangsalder, kan legen skifte til østrogen erstatning terapi eller hormonbehandling umiddelbart etter at du slutter å ta p-piller. HRT kan hjelpe deg bedre å takle vanlige bivirkninger på overgangsalder. Mobiltelefoni
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------