Stilling: helse > ADHD >

hvordan ta vare på en eldre eller syke foreldre

   Dine foreldre trenger nå deg til å ta vare på dem. Her er noen nyttige ideer om hvordan håndtere omsorg for foreldrene våre

Du trenger:.
Støttesystem
. datamaskin.
Internett.


en.
Dine foreldre, som tok godt vare på deg er nå i bruk for dere å ta vare på dem. Du elsker foreldrene dine, men sliter med andre oppgaver som barna, hus, jobb, etc. Har en plan kan være nyttig.
To.
Først må du bestemme hva slags behandling er nødvendig. 24 timers pleie, Sykehjem, lys bistand som rengjøring og shopping?
Tre.
Deretter kan du råd til å leie hjelp eller råd til plassering? Det er mange byråer som tilbyr pleie på alle nivåer fra i hjemmet 24 timers omsorg for lys plikt (ærend, rengjøring, etc).
Fire.
Hvis du har råd til hjelp, så se opp ressurser gjennom avisen, gule sider og Internett. Merk: Craigslist har ofte oversikten over lisensierte (og skjermet) byråer. Du kan også legge inn din egen annonse gratis.
Fem.
Hvis du ikke har råd til bistand, og vedtaket må gjøres om du klarer deg selv eller om assistanse kan deles med andre familien medlemmer.
For eksempel vil tante X ta shopping hver uke og datter K vil ta seg av husarbeid.
6.
Hvis foreldrene trenger 24 timers omsorg, kan det likevel være delt på andre familiemedlemmer. Eksempel, har datteren y foreldre i uke og sønn h har i helgene eller dividere etter måned. Ikke glem å inkludere andre familiemedlemmer (barn, søsken, søskenbarn, foreldre venner) alle kan være i stand til å bistå.
7.
Hvis foreldrene trenger 24 timers omsorg, er det pusterom byråer som kan hjelpe en eller to dager i uken for å gi en pause, også.
8.
Hvis du blir en omsorgsperson for foreldrene dine, oppsøke en støttegruppe gjennom ditt lokale sykehus eller kirke. De er en stor ressurs for å lindre dine egne stress og å skaffe nye ressurser.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------