Stilling: helse > ADHD >

Slik lysere hudfarge

  Mens hudfarge er i stor grad genetisk, er det også sterkt påvirket av soling, hormonelle forandringer og ulike andre faktorer. Du kan imidlertid lysere hudfarge. Enten du prøver å jevne ut huden din tone eller oppnå en lysere ansiktsfarge samlet, følger du disse trinnene
en.
Hold ut av solen. Siden solen forårsaker mørkere hud via suntans og solflekker, er det viktig at du unngår det hvis du ønsker for lysere hud. Bruk solkrem hver gang du går utenfor, selv om skyet eller regnværsdager. Pass på at det er et bredspektret solkrem med høy SPF rating. Bruk Søn beskyttende klær som lange ermer, lange bukser og brede-rimmed hatter.
To.
Påfør en hud-lyn lotion eller krem på huden din. Disse kremer inneholder ofte hydrokinon, et kjemikalie som har blitt vist å hemme melanin. Siden melanin er hva som forårsaker mørkere hud, vil du merker at huden blir lysere med regelmessig bruk. Mens det er mange huden bleking kremer beregnet for ansiktet, prøver å finne en for hele kroppen bruke hvis du prøver å lette andre områder enn ansiktet. Kroppen-lightening kremer vil vanligvis være billigere enn de som er laget for ansiktet.
Tre.
Bruk lotion eller serum som har Vitamin C som en fremtredende ingrediens. Vitamin C har vist seg å lysne huden som det oppfordrer celle gjenfødelse.
fire.
Bruk en ansikts-og kroppsskrubb to til tre ganger i uken. Disse scrubs bidra til å eksfoliere huden. Siden det øverste laget av huden er vanligvis den mørkeste, som det har hatt den mest sol eksponering, vil du fjerne at hvis du forsøker å lysne huden. Regelmessig peeling vil resultere i lysere hud, og bidra til å jevne ut din generelle hudtone.
Fem.
Mix flere dråper sitronsaft med varmt vann og bruk den som en ansikts-eller organ skyll . Sitronsaft har vist seg å ha lyn effekter. Bruk denne sitron skylle til huden din en gang i uken.
6.
Snakk med hudlege om reseptbelagte hud-lightening kremer. Leger kan foreskrive hud bleking kremer som er sterkere enn dem som er tilgjengelige over-the-counter. Vær oppmerksom på at huden kan bli irritert med hud bleking kremer utgangspunktet, spesielt hvis du har sensitiv hud.
7.
Få vanlig kjemisk peeling. Kjemisk peeling er tilgjengelig for både ansikt og kropp. De involverer bruk av kjemikalier som reagerer med den øverste lag av huden, forårsaker dem til å flasse vekk etter noen dager. Disse skreller bidra til å fjerne flere lag av huden, avhengig av styrken i skallet ditt, avslører huden nedenfor som er lettere, friskere og lysere.

Tips og advarsler


 • Drikk mye vann. Hydrering er nøkkelen til sunn hud.
 • Huden din vil være mer følsom for solen etter en kjemisk peeling. Unngå det helt for de første dagene etter behandlingen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------