Stilling: helse > ADHD >

hvor å hindre hornhinnen opacification

  Hornhinnen er objektivet og ytre tildekking av øyet. Noen ganger som folk alder, blir hornhinnen ugjennomsiktig, noe som resulterer i blindhet. Selv om det ikke er mulig å direkte hindre hornhinnen opacification, er det noen ting du kan gjøre for å unngå denne vanskelige tilstanden
en.
Vær oppmerksom på endringer i synet. Ring en helse profesjonell hvis du merker noen endringer fordi det er ting som leger og kirurger kan gjøre for å hindre permanent synshemminger hvis problemet er rapportert raskt.
to.
Vær åpen for hornhinnen transplantasjon hvis legen din foreslår dem. Selv om dette virker som en svært påtrengende og vanskelig operasjon, kan hornhinnen implantater redde synet ditt. Du må bevege seg raskt med denne behandlingen, også.
Tre.
Prøv spesielle typer kontaktlinser. Det er visse typer kontaktlinser laget for å bremse eller stoppe opacification prosessen.
Ikke vent for lenge med å treffe tiltak. Dette er den vanligste feilen med denne tilstanden. Hvis du får hjelp med en gang, er prognosen svært god.

Tips og advarsler


 • Spør din lege mange spørsmål dersom du er usikker på tilstanden din eller don ikke forstår alle alternativene. Hvis utøveren ikke er villig til å svare på spørsmål, søke en ny mening.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------