Stilling: helse > ADHD >

hvordan å behandle Poison Ivy

   Så de var ute å spille i skogen og kom hjem med en kløende lapp av hud. Ser ut som noen har fått giften eføy! Bra du vet hvordan du raskt behandle og lindre frustrerende kløe og smertefulle utslett. Les videre for å slutte rekkene av mors som kan fikse dette problemet raskere enn de kan si
1.
først sørge for å behandle infiserte området med rensevæske
to.
Skyll området med kaldt vann og tørk, være forsiktig med å pop noen utslett bobler som kan ha dannet (dette vil spre oljen som forårsaker Poison Ivy)
tre.
forsiktig vaske området med såpe og kaldt vann, pass på å ikke bryte noen av boblene. Dette stadiet kan være vanskelig, fordi du ønsker å vaske området uten å spre oljen til andre steder på kroppen.
Fire.
Motløs din lille pasienter fra skrape ved å dekke det infiserte området med Calamine lotion. Ikke dekk området med plaster eller pakk, da dette vil forhindre at huden tørker ut og healing.
Fem.
Avhengig av alderen på barnet ditt, vil du kanskje å sette dem i en varm dusj. Varmen vil avlaste behovet for dem å klø. Dette trinnet er ikke anbefalt for barn under ni år gammel. Du trenger ikke å skålde det infiserte området, bare en behagelig varm dusj vil fungere
6
Sørg for å tørke ned alt utstyret som kan ha berørt Poison Ivy med rubbing alkohol og -. . Det olje som forårsaker utslett kan holde seg på flater i opptil syv måneder etter første kontakt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------