Stilling: helse > ADHD >

hvordan å behandle hemorroider

  Hemorroider er smertefullt strukket ut årer i eller rundt anus som er fylt med blod. Børsnoterte er noen nyttige tips om å behandle dem
en
Hemorroider er typisk, men ikke alltid, forårsaket av straining. Hvis du kan hjelpe det, prøv å ikke belastning når du flytter avføringen. Hvis du er forstoppet, prøv en mild avførende eller drikke masse grapefruktjuice.
To.
Ice dem ned med kalde omslag. Ikke legg isen direkte på din hemorroider, bør du bruke en barriere som en vaskeklut.
Tre.
Prøv å holde deg på føttene og holde beina opp til å redusere presset på anus fra stående eller sittende når det er mulig.
fire.
Når du sitter i, bruker en smultring formet pute å sitte på. Disse puter faktisk hjelpe noe.
Fem.
Over the counter medisiner kan hjelpe. Prøv pads og kremer før noe resept styrke. Disse kremene og pads inneholder ingredienser i som hjelper innsnevre blodårene. (Et billigere alternativ til putene er å bruke trollhassel fuktet bomull baller)
6.
Hvis disse metodene ikke fungerer, ring legen din. Legen din kan forskrive en steroid medisiner for å redusere hevelsen. Sørg for å snakke med legen din om risikoen ved steroider når gravide eller ammende.

Tips og advarsler


 • Ikke prøv noen gummi band terapier du finner på internett uten å kontakte legen din. Dette kan være veldig farlig og livstruende.
 • Vær sikker på å diskutere eventuelle blødninger med legen din. I sjeldne tilfeller kan det være livstruende.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------