Stilling: helse > ADHD >

hvordan å behandle hyperastigmatism

  Hyperastigmatism er bare en annen form for astigmatisme. Hyperastigmatism oppstår når en del av hornhinnen i samme øyet er buet annerledes enn den andre delen, heller enn hele hornhinnen blir buet på samme måte hele veien around. Treatments for hyperastigmatism varierer, og hva som er riktig for én person ikke kan være riktig for en annen. Kun en optometrist eller øyelege (se trinn 2 for mer informasjon) kan bestemme hvilken behandling som er best for deg

trenger Du:
tenner Whitener.


en.
Innrøm at du har en visjon problem, eller at din nåværende visjon problemet har forverret seg.
to.
Bestem om du ønsker å konsultere en optometrist (en person utdannet til å utføre synsundersøkelser) eller en øyelege (en person som ikke bare er opplært til å utføre synsundersøkelser, men også har en MD grad).
tre.

Finn en optometrist eller øyelege (avhengig av hvilken du har besluttet å se), og gjør en avtale.
fire.
Basert på utøverens resultater, finne den beste løpet av behandlingen for deg som enkeltperson (se Tips og advarsler for mer informasjon).
fem.
Følg praktiserende instruksjoner korrekt og fullstendig for å opprettholde ditt syn og hindre ytterligere forringelse.

Tips og advarsler


 • De fleste uavhengige øyne klinikker (slik som de som finnes i kjøpesentre eller i "frittstående" steder) er bemannet av en optometrist. For å finne en øyelege, vil du sannsynligvis nødt til å gå til et øye klinikk som er tilknyttet et lokalt sykehus eller medisinske senter.
 • Hyperastigmatism kan behandles på en rekke måter, både kirurgiske og ikke-kirurgisk. Ikke-kirurgiske alternativer er å øke styrken på den eksisterende korrigerende linser resept, eller forskrivning korrigerende linser hvis du har ikke tidligere hatt dem.
 • Hvis kirurgi tilbys som et behandlingsalternativ, for all del få en ny mening .
 • Det er best å ha den operasjonen utføres av en øyelege kirurg som er tilknyttet et legesenter eller sykehus.
 • Utsiktene til aldri å måtte bruke briller igjen kan virke innbydende, men dette er ikke alltid en garanti. Derfor bør de som kan tilby kirurgi informere deg om dette.
 • Hvor øye kirurgi er opptatt av, er mer ikke alltid nødvendigvis bedre, heller er rimeligere veien å gå. Den utøver som skryter av at hans eller hennes kontor utfører et høyt antall prosedyrer i en svært kort tid kan faktisk være farende gjennom en prosedyre. Den utøver som løfter den "billigste" prosedyren prisene ikke kan observere god hygiene og helse protokoller.
 • Hvis hyperastigmatism kan korrigeres med briller eller kontaktlinser, bør disse være forsøkt før operasjon er vurdert. Tanken på ikke å måtte bruke korrigerende linser er faktisk fristende,. Du bør imidlertid huske på at kirurgi (laser eller annen måte) er kirurgi, og det er risiko
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------