Stilling: helse > ADHD >

hvordan å behandle lus

  Ingen ønsker å bli fortalt at han eller hun har lus. Lus er svært små parasitter som liker å bo i klær eller i håret fant på mennesker. Den medisinske betegnelsen på en lus angrep er pediculosis. Mens alle aldre og kjønn lider av en lus angrep, er det ofte funnet i skolealder children. Lice feed på blod og deres biter gir røde, såre, kløende. I alvorlige infeksjoner, kan de bli sett på hodebunnen og kanskje i håret som vokser under armene og i lysken area. Three typer lus er vanlig for mennesker, inkludert hodelus, kropp lus og lus finnes i lysken. Hodelus er svært vanlig hos barn som går på skole eller barnehage, og er svært smittsom. Lære å identifisere og behandle lus kan hjelpe lindre symptomene, tilbyr emosjonelle og fysiske lettelse samt å hindre spredning

Du trenger:. .
Over the counter anti-lus produkter
Forstørrelsesglasset.
Nit kombi.


en.
Se for intens kløe og kloring av hodebunnen. Nøye undersøke barnets hodebunnen. Vær spesielt oppmerksom på røttene, halsen og bak ørene. Du bør se etter ørsmå objekter i bevegelse, men i enkelte tilfeller, foreldrene er i stand til adekvat se små hvite utseende eggposene gruppert rundt og klamrer seg til hårrøttene ved foten av hodebunnen.
To.

Hvis du kjøper en anti-lus kit på ditt lokale apotek, skal det inneholde en spesiell kam kalles en nit kam samt en anti-lus shampoo. Ved å bruke kammen, sakte passerer gjennom små seksjoner av håret for å fjerne lus. Del håret i seksjoner og deretter nøye undersøke hver del, spesielt de nær hodebunnen og i nærheten av hårrøttene. I noen tilfeller vil en forelder eller individuelle behov for å bruke et forstørrelsesglass for å se lus.
Tre.
Ta barnets klær og legg i en plastpose. Fjern den spesielle sjampo som finnes i anti-lus kit. Hell ca en unse av sjampo inne i håndflaten. Forsiktig skum barnets hodebunnen, og pass på å komme og frakk områdene nær bunnen av hodebunnen og rundt ørene, og kronen på hodet. Skyll, og deretter gjenta prosessen som er nødvendig.
Fire.
Vask alle elementer brukt av barnet eller personen befengt. Vacuum noe i hjemmet som personen har vært i kontakt med. Lus dør som regel innen 24 timer med mindre de har en blod kilde.

Tips og advarsler


 • Vask alle klær, sengetøy og dekker i varmt vann. Unngå at barnet eller enkelte fra å spille eller komme i kontakt med andre før det er sikkert at lus er døde og kan ikke spre seg.
 • Intens kløe kan forårsake infeksjoner og ekstremt ubehag. Alltid behandle lakselus så snart som mulig med en kombinasjon av manuelle kam og anti-lus behandlinger finnes på ditt lokale stoffet butikken.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------