Stilling: helse > ADHD >

hvordan å behandle menstruasjonssmerter

  Menstruasjonssmerter, eller dysmenoré, er en vanlig sykdom blant kvinner i fertil alder. Det finnes to typer av menstruasjonssmerter. Kongestiv smerter begynner før det er blødning og oppleves som en sammenhengende, smertefull innstramming. Krampaktig smerte begynner med den perioden og blir oppfattet som distinkte kramper som kommer i episoder. Enten type kan oppleves som et mildt ubehag eller en intens smerte. Heldigvis finnes det måter å lindre smerten, og gjøre den tiden av måneden mer utholdelig

Du trenger:.
Mild smertestillende eller smertestillende.
Oppvarming pad.
Vitaminer.


en.
Ta en mild smertestillende ved første tegn til ubehag. Paracetamol eller ibuprofen anbefales, og begge kan ta kanten av smerten. Å ta noen form for smertestillende ved første tegn på kramper kan hindre kramper i å bli mer alvorlig og uutholdelig.
To.
Bruk varme til å behandle alvorlige kramper. Enten soaking i en badestamp, eller plassere en oppvarming pad på nedre del av magen, vil varmen slappe magemusklene og ta ubehaget ned et hakk. Plus, bør det beroligende og slappe av deg på samme tid, noe som gjør smerten litt mer utholdelig.
Tre.
Ta vitaminer. Kalsium, sink og B vitaminer har vist seg å redusere alvorlighetsgraden av en kvinnes symptomer i løpet av perioden sin, inkludert kramper.
Fire.
Tren regelmessig. For mange kvinner, lindrer utøve faktisk kramper de opplever hver måned. Det trenger ikke være en intens rutine. En enkel spasertur kan ofte lindre smertene.
Fem.
Se inn prevensjonsmidler. Prevensjon har vist seg å redusere alvorlige symptomer på en kvinnes periode, inkludert hennes kramper. Hvis du opplever smertefulle kramper hver måned, har legen forskrive et prevensjonsmiddel kan være en løsning.

Tips og advarsler


 • Før du tar noen form for narkotika, vitamin eller herbal supplement å behandle kramper, snakk med legen din om det først.
 • Husk at naturlige løsninger på kramper kan bli funnet. Det er best å se på alle muligheter før du ser etter et legemiddel.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------