Stilling: helse > ADHD >

hvordan å bruke trening til å hjelpe til med arbeidskraft

  Trene under svangerskapet er en fin måte å bidra til å redusere smerter under fødselen. Trening øker blodstrømmen til musklene. Det gjør også kroppen din sterkere, noe som vil gi deg mer energi under fødselen. Trene regelmessig under svangerskapet vil hjelpe kroppen forberede seg på fødsel og vil også hjelpe deg å komme tilbake i form fortere. Øvelsene er beskrevet nedenfor hjelper kroppen din å takle fødselen
en.
Do Kegels, som er sammentrekninger av bekkenbunnsmusklene. Styrking av disse musklene vil bidra til å forbedre sirkulasjonen og hindre hemorroider. De vil også bidra til raskere restitusjon etter levering. Sterk bekken musklene kan også redusere tiden du har til å presse under labor. To gjøre Kegels, stramme musklene rundt skjeden din som om du prøver å stoppe strømmen av urinering midtstrøms. Hold dette for en telling av 5, og slipp. Gjenta dette 10 ganger. Jobbe deg opp til fire sett med 10, tre ganger om dagen. Kegels kan gjøres hvor som helst-å se på TV, sitter på kontoret eller stå i kø i butikken.
to.
Do bekkenet vipper. Disse vil styrke magemusklene og lette ryggsmerter under labor. To gjøre bekkenet vippes, komme ned på alle fire med hendene skulder bredde hverandre og knærne hip bredde hverandre. Rett armene, men ikke lås albuene. Pust inn og stramme magemusklene mens du rundt ryggen. Pust ut og returnere til utgangspunktet. Gjenta så mange ganger som du er komfortabel med, i takt med pusten din.
Tre.
Gjør knebøy, som bidrar til å styrke lårmusklene og åpne bekkenet. For å gjøre knebøy, står overfor en stol med føttene litt mer enn hip bredde hverandre. Pek tærne ut. Hvis du føler deg mer komfortabel, hold ryggen på stolen for støtte. Stram magemusklene mens du senker halen bein mot gulvet. Opptre som om du er i ferd med å sitte i en stol. Vær sikker på at mesteparten av vekten din er på hælene. Ta et dypt åndedrag. Som du puster ut, tilbake til utgangspunktet. Gjør som mange knebøy som du er komfortabel med.
Fire.
Gjør skreddersy sine positur. Dette vil bidra til å åpne bekkenet og løsne hoftene. Det vil også lette spenninger i korsryggen. For å gjøre lappeskredderens positur, sitte med ryggen mot veggen med fotsålene berører hverandre. Press knærne ned og bort fra hverandre. Vær forsiktig og ikke tvinge dem. Bo som dette så lenge du er komfortabel med å gjøre det.

Tips og advarsler


 • Begynn sakte og i ditt eget tempo.
 • Pilates vil bidra til å styrke din kjerne muskler og bekken muskler. Yoga vil hjelpe deg til å slappe muskler og ditt sinn under fødselen.
 • Vær oppmerksom på riktig holdning når trener når du er gravid. Nedre ryggsmerter er vanlig under graviditet og kan bli forverret av feilaktig holdning og posisjonering under trening.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------