Stilling: helse > ADHD >

hvordan å bryte en koffein avhengighet

  En koffein avhengighet er en serøs avhengighet. De fleste mennesker som ikke er avhengige av koffein tror det er ikke en stor avtale, men hvis du har prøvd å komme bort fra det kan det være nesten imposable, med trekke symptomer som migrene, kvalme, mangel på konsentrasjon og cravings. Men med jobb kan du slå denne avhengigheten

Du trenger:.
Koffein gratis brus
koffeinfri kaffe.
ingen døse.


en.
Det første du trenger å gjøre er å slutte å drikke brus og kaffe med koffein i den. Dette kan virke vanskelig i begynnelsen, men koffein gratis brus er tilgjengelig i alle dine favoritt merker og de bare smaker litt annerledes, er det ikke nok å legge merke til det meste av tiden. For en annen smak prøve ingefærøl ting smaker godt med noe koffein i det hele tatt. Den beste merket etter min mening er Schweppes.
To.
Du trenger også å få nok søvn, slik at du ikke er trøtt. De fleste bruker koffein for å erstatte søvn, er denne praksisen ikke sunt, og må avslutte. Få til sengs i tide, og du wont begjærer koffein i morgen.
tre.
Etter en dag eller to hvis du virkelig var avhengige du vil sannsynligvis få abstinenssymptomer. Det vanligste er hodepine, men de kan bli så ille det vil føles som om du har en fullverdig kald. Hvis du ikke kan tøffe ut prøve å ta litt aspirin eller andre smertestillende. Hvis dette ikke hjelper prøv å ta en mindre mengde koffein enn normalt. Ingen døse piller er rene koffein på 200 mg per pille. Skjær en opp i 4 deler og tar en av disse delene, det er omtrent 50 mg. Hvis du ikke får noen hjelp så gå for en halv pille 100 mg. Målet er å ta akkurat nok koffein til å hindre at hodepine, men ikke nok til å få noe energi av den.
Fire.
Du må prøve å rampen ned din bruk av koffein over en uke å gå av ting. Så ille som det påvirker kanskje de vil bare vare i en uke og da er de over. Hold deg til det og du vil snart bli koffein fri.

Tips og advarsler


 • Få en venn til å slutte med deg, kan du både hjelpe hverandre.
 • Etter å ha sluttet koffein du har mer energi naturlig.
 • Koffein er et stoff, og det er ikke sunt å ta i store doser.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------