Stilling: helse > ADHD >

hvordan å håndtere en bakrus

   Du har sikkert vært drukket et par ganger i livet ditt, og ingen tvil likte den. Og du har sikkert hatt bakrus som gjorde at du løftet å aldri drikke igjen. Faktisk, bakrus ta moro ut av å drikke, men det finnes måter å komme rundt dem, eller i det minste rane dem for deres makt
en.
Spis før du drikker. Drikking på tom mage er alltid en dårlig idé. Mat bremser alkohol absorpsjon. Så dette er en anledning når du bør fylle opp brød.
to.
Mens du drikker, forbruker mye vann. Stay hydrert.
Tre.
Pace selv. Bare en college freshman med noe å bevise ser logikken i å få drunkest raskeste. Hvis du unngår slamming tilbake drikker du sannsynligvis har en veldig god tid og holde fra oppkast i noen smuget.
Fire.
Sjekk dine miksere. Fruktjuice eller og rent vann er gode måter å fortynne kick av alkohol. Cola, derimot, hjelper kroppen absorbere alkoholen raskere.
Fem.
Når du drikker ta en sen kveld måltid etter at barene tett-og gjerne frokost mat med en krukke full av appelsin juice. Den første vil gi deg en trengte skudd av protein og hjelp av vann i kroppen, mens sistnevnte vil erstatte noen av de vitaminene du bare oppbrukt.
6.
Hydrate med enda mer vann eller sport drinker.
7.
Sleep. Du har bare utsatt kroppen din til en juling. Gi den en pause
8
Sett deg ned neste dag til en bolle med Menudo -. . Krydret meksikansk innmat suppe, ikke den puertoricanske boyband. Paprikaen i det er det som bringer deg tilbake til landet av de levende.
9.
Ta dine egne sjanser med kaffe og aspirin. De såkalte ekspertene kan ikke synes å være enige om disse er de beste eller verste ting for en bakrus.
10.
Swallow noen Vitamin C tabletter eller gulp ned tomat eller fruktjuice. Dette, igjen, fylle på blir tapt vitaminer.
11.
Gå ut i at grusom, smertefull sollyset og gjøre litt lett trening.
12.

Sug i et badekar fylt med varmt vann og Epsom salter. Dette skal hjelpe suge toksiner ut av deg. Bruken av duftende stearinlys er valgfritt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------