Stilling: helse > ADHD >

hvordan å holde seg ung mens eldes

  Jeg minnes sitatet som: "Du vet du blir gammel når det eneste du kan sette tennene i et glass vann. "
Det er uunngåelig, ingen begynner å bli yngre og alder har en tendens til å snike seg innpå oss når vi går om vår daglige virksomhet. Før du vet ordet av det du er 50 og du har ikke en anelse hvordan du fikk det med unntak av linjer på din kones ansikt.
Trikset er å møte den elegant ved å lære hvordan du gjør det før avgang år. Det er ikke lett. Å ha et muntert syn på livet er ikke lett å gjøre i en verden som prosjekter mye av mørke og undergang. En munter utsiktene går en lang vei å vedlikeholde din helse og vitalitet godt forbi pensjonering

Du trenger:. .
En positiv holdning
Sosiale interaksjoner.
Vennskap.
Frisk luft.


en.
Lys opp! Et positivt tankesett vil ikke hjelpe deg å betale regninger, men det vil minne om at ingen har noen gang vært i stand til å utsette sitt siste åndedrag. Så hvorfor kaste bort en hel masse innsats gjennom bekymring og frykt? Vet at din nærmeste nabo, enten du liker ham eller ikke, synker i sin egen båt. Smile. Laugh. Se morsomme videoer. Nyt hvilken tid du fortsatt har igjen.
To.
Bruk tiden klokt. Ungdom har denne feilen i overflod. Bare fordi du er 20, har du ikke alle disse år foran deg. Ulykker, overdose, kan dårlig livsstil klippet kort de første årene. Hvis du er 60, bør du likevel være å planlegge fremtiden, spesielt hvis du aldri har virkelig gjort det!
Tre.
Ta deg tid til å reflektere. Det er en god idé om de fleste av oss forsinkelse som til vi lyver om vår død seng. Reflekter over dine prestasjoner. Ta deg tid til å ta tid ut. Se på dine barn, ditt hjem, de gode tingene du har. Lær å nyte dem i stedet for å være i rush-rush-modus. Opplev gleden ved bare å være. Jeg husker å se filmen "The Uutholdelig Lightness of Being", og den har en god melding. Uansett hva din situasjon og uansett hva dårlig skjer med deg, kan du likevel oppleve roen i en verden av frykt.
Fire.
Bygg mer vennskap. Fellesskap er viktig, ikke bare å dele lykkelige øyeblikk. En venn vil alltid gi deg et løft og ikke bare til kirkegården. Prosjekt kjærlighet og medfølelse i retur. Være et lys for andre. Du vil ikke ha en statue reist til ære din, men du vil bli husket godt etter du passerer bort.
Fem.
Vær aktiv. Gjør noe du liker. Garden. Go sykling. Cook en fiesta for alle dine slektninger, inkludert det store barnebarna. Uansett hva du gjør sette hjertet i den. Min bestefar elsket hagearbeid og det er der han døde. Så du har diabetes og leddgikt? Så gjør millioner av andre. Men ikke la det stå i veien for å få aktive. Trening og aktivitet kan hjelpe deg å glemme byrdene av smerte, anger og omsorgssvikt.
6.
Volunteer. Hjelpe noen som er mindre heldige. Jeg har hatt sjansen til å se hvordan folk lever i barnehagen hjem hvor min far tilbrakte sine siste år fra Alzheimers. Det var ikke pen å se på de gamle folkene se seg selv dø. Hvis du fortsatt kan gå, men mye tregere, er det noen der ute som har lidelsen kan lindres. Det kan være en slektning eller nabo som trenger hjelp øste ut vann fra båten sin. Å gjøre noe for noen andre uten å spørre et gebyr er like bra som å få aktive.

Tips og advarsler


 • Start et treningsprogram
 • Eat en fornuftig diett som passer til din alder og vekt.
 • Få aktive
 • Få vennlig med barnebarna. De trenger å vite hvem du er.
 • Ikke gå stillesittende. Det fører til en raskere død.
 • Hold deg unna barnehagen hjem med mindre du er sterkt funksjonshemmet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------