Stilling: helse > ADHD >

hvordan å identifisere symptomer på femte barnesykdom

  Femte's sykdom er også kjent som femte barnesykdom, en viral sykdom som er en mild men smittsom sykdom som ofte rammer barn i alderen 5 og 15. Påvirker huden, utbrudd forekommer vanligvis på våren og vinteren og forårsake rødhet i huden. Sykdommen fikk sitt navn fra å være rangert på femte plass på en liste over vanlige barndommen diseases. Risks av kontrahering Fifth's sykdom er økt hos barn går på skoler og barnehager, så hvis barnet opplever noen symptomer, er det lurt å holde ham eller henne ut av skolen før inntil sykdommen avtar eller til han eller hun ikke lenger er smittsom. Tilstanden er forårsaket av viruset parvovirus B-19 og spres gjennom bakterier gjennomført i væsker av nese, munn og svelg (via hoste og nysing). Barn er generelt plaget med symptomer innen 4 til 28 dager etter eksponering, men når utslettet viser seg, er et barn ikke lenger anses smittsom. Å lære å identifisere symptomer på Fifth's Disease kan bidra til å hindre spredning
en.
Lytt for klager på hodepine som er ledsaget av en rennende nese og en og annen lav feber. Fordi disse symptomene etterligner som forkjølelse eller influensa, er det ofte vanskelig å skille de condtion uten ekstra symptomer.
To.
Vær oppmerksom på tegn på utslett som utvikler seg over huden, enten i ansiktet, der det vanligvis starter, eller andre områder på kroppen. Utslettet ser "Lacy" og også kløe i varierende grad.
Tre.
Spør barnet om hun har andre problemer, for eksempel en sår hals. Sjekk barnets øyne for rødhet og kjertler for hevelse. Dette er et tegn på at kroppens immunsystem forsøker å bekjempe en infeksjon.
fire.
Se etter tegn på diaré, noe som er vanlig i de lider av Fifth's sykdom. Utbrudd av diaré kan være relativt mild til moderat. Sørg for å holde barnet godt hydrert hvis han opplever diaré!

Tips og advarsler


 • Det er vanskelig å holde barna bortgjemt, men med smittsom infeksjoner, er det lurt å holde barnet borte fra andre familiemedlemmer og barn når det er mulig for å hindre spredning av smitte.
 • Hvis symptomene ikke blir bedre med behandling hjemme, eller hvis du er usikker på hva barnet ditt har, planlegge et besøk med barnelege din.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------