Stilling: helse > ADHD >

hvordan å kjøpe kontakter online

  Er du i behov av nye kontaktlinser? Du kan kjøpe dem rabatt på prisene over Internett

Du trenger:. .
Din resept
.
Kreditt-eller debetkort.
.
Navn og kontaktinformasjon for øye lege.
.


en.
Få resept eller boksen som linsene kom i. Når du logger deg på ditt valg av butikken, trenger du informasjon om styrke, størrelse, og formen på kontaktene dine for hvert øye. Det er veldig enkelt og lett å finne ut som de fleste nettsider har drop down menyer med tall for deg å velge mellom. Du kan enkelt finne ut hvilket tall som er hvilken. Se på bildet jeg festet for hjelp.
To.
Søk på nettet for nettstedet som tilbyr de beste rabatt på din type kontaktlinser. Jeg vil anbefale å gjøre et websøk ved å skrive inn nøyaktige navnet på merket du bruker.
Tre.
Skriv i bestillingen din informasjon.
Fire.

når du blir bedt inn i øyet legens informasjon. Selskapet vil ta kontakt med legen din om din resept. Basert på den merker at jeg ble sendt, tolket jeg dette: hvis øyet legen ikke svarer innen et par dager, antar de at de ikke har et problem med deg be om flere kontaktlinser og ordren går igjennom.
fem.
Når bestillingen kommer, være sikker på at merkevaren og resepten er en identisk match mot nåværende linser. Ikke åpne esken før du gjør dette. Når du åpner esken, kan du ikke returnere noen linser.
6.
Nyt komforten av nye linser!

Tips og advarsler


 • Det anbefales at du får hyppige omsorg fra en optiker for årlig sjekk-ups.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------