Stilling: helse > ADHD >

hvordan å lage en gong hammer

  Gongonger er en av de eldste instrumentene i verden. Den opprinnelige gongonger sannsynligvis laget lyden av noen å treffe dem med glatte pinner, eller av en stein bundet til en pinne. Men, har instrument klubber kommet en lang vei siden da. Det finnes mange forskjellige typer klubber som kan brukes med gongonger. Det er gummi klubber, tre klubber, stein klubber, klut klubber, og mange andre. Kanskje den enkleste klubbe å lage er det tre klubbe dekket i klut til å beskytte metallet i gong. Dette klubbe er laget for å gi en klar lyd til enhver gong, og tar litt mer enn et par timer å fullføre.

Du trenger:
1 /2 cm tykke kryssfiner (ca 2 meter kvadrat)
. Canvas eller annen solid klut.
Saks.
Elektrisk sag.
Trelim.
Sandpapir.
Vice grep eller klemme.
Duct tape.
Tre beis og lakk (ekstrautstyr).


en.
Skjær ett stykke tre om lag 3 /4 tommers tykke og 1 til 1 1 /2 fot lang. Dette vil være i håndtaket på klubbe. Taper på håndtaket slik at endene er av samme størrelse, men i nærheten av den ene enden er et mindre skogholt. Dette vil være hvor håndtaket festes til hodet. Klipp to stykker av tre som er 3-4 inches lang og 2 inches høy. Du kan la disse kvadrat, eller runde dem litt. Dette er de to sider av klubbe hode. Klipp to små trestykker å gå inn i klubbe hodet stykker. De bør møte kantene på klubbe hodet stykker og la et gap akkurat stor nok til at klubbe håndtaket til å passe inn i den koniske delen.
To.
Sand alle trestykker til en glatt masse. Hvis du vil behandle treverket, er tiden inne til å gjøre det. Beis eller lakk på treet og la det tørke før du går videre til neste trinn.
tre.
Lim de to små biter til den ene siden av klubbe hode. La det tørke. Sett klubbe håndtaket i lund og lim. Lim den annen klubbe hodet brikke til den andre halvparten og klemme sammen. La det tørke.
Fire.
Dette trinnet er valgfritt. Hvis du vil legge til en mykere lyd, kan du dekke hodet på klubbe med duct tape. Flere lag vil gi klubbe en dempet lyd, og vil ikke være så høyt eller så hardt på ørene.
Fem.
Klipp klut i et stort nok Pieve til å dekke hele klubbe hodet. Tape duken til klubbe med duct tape. Du er ferdig med klubbe din. Hit noen gong til produktet en herlig lyd.

Tips og advarsler


 • Enhver form av tre vil arbeide for dette prosjektet, så hvis du har noen skrap tre liggende rundt dette kan være en god tid å bruke den.
 • For en enda enklere, raskere klubbe, kan du ta en 1 tommers dowel stang og vikle tape rundt den ene enden til den gjør en klubbe form.
 • Hvis klubbe håndtaket ikke passer perfekt inne de to halvdelene av klubbe hodet, så vil det bli ustø og bryte mye lettere. Det er viktig å sikre at alt passer tett sammen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------