Stilling: helse > ADHD >

hvordan å lage varm og kald boo boo pakker

  Hot og Cold Boo Boo Packs er meget enkel og morsom å lage. Du kan gjøre dem til morsomme figurer. Du kan gjøre dem i mange forskjellige størrelser også. Du kan legge tørre urter som lavendel å lindre trette, ømme muskler. Boo Boo pakker foreta store gaver til barn i alle aldre

Du trenger:. .
Valg av stoff-bomull fannel eller bomull
symaskin.
matchende tråden.
langkornet ris (ikke minutters ris).


en.
Du kan bruke hvilken som helst størrelse stoff stykke. Du kan klippe ut en annen design som et hjerte (som i eksemplet) eller et kvadrat /rektangel stykke. Jeg bruker en skrap stoff stykke som er 4 "x 8" for et barn størrelse boo boo pack.
To.
Vask og Iron stoffet stykket. Brett arb i to (på langs) med høyre side mot hverandre. Sy de to langsidene sammen med en trippel søm eller 2 rader med rett søm. La den ene siden unsewn slik at du slår det stoffet innsiden ut og fyll den med ris.
Tre.
Når du har slått av stoff innsiden ut, fylle pakken halvveis med ris. Ikke fyll ellers vil du ikke kunne sy slutten. Nå er det på tide å sy slutten. Fold stoffet i to ganger slik at du får en fin ren kant og sy en trippel søm eller 2 rader med rett søm. Nå du er ferdig!

Tips og advarsler


 • Du kan legge til andre tørre urter (ingredienser) til ris som lavendel, kamille, etc.
 • Sett i fryseren (i en ziploc bag) å bruke som en ispose. Fjern fra ziploc posen når du bruker boo boo pack
 • Sett i mikrobølgeovn til å bruke som en varme pakke. Fjern fra ziploc pose før de legges i mikrobølgeovnen. Varme i et par sekunder og test før bruk
 • å bruke som varme pute -. Sted i mikrobølgeovnen i et par sekunder, ikke for lang. Fordi oppvarming varierer i mikrobølgeovn er det best å teste boo boo pakken før bruk.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------