Stilling: helse > ADHD >

hvordan å lette menstruasjonssmerter

   Vi får dette irriterende følelsen en gang i måneden. Det er irriterende, en problemfri, og ikke minst, smertelig upraktisk
en
Dette er nok bare den raskeste og den mest praktiske måten å gjøre det. Ta en smertestillende, det er så mange der ute! Advil, Midol, Ibuprofen, etc.
to.
Når du har tatt riktig mengde dosering, forberede deg litt kamille te. Du kan selv legge ingefær i din kopp te. Dette vil roe deg ned, og også litt redusere smerte.
tre.
Hvis du har en oppvarming pad, plassere den rett under navlen, der det gjør vondt. Jeg er sikker på at du vet hvor jeg snakker om. Husk, ikke for varmt . . men varmt nok.
fire.
Hvis du har tid, og hvis du ønsker, gå foran og ta et varmt bad eller en varm dusj. Dette vil også roe deg ned, og berolige sansene.
Fem.
Prøv å utøve. Bare husk at du ikke trenger å gjøre en ekstrem øvelse, bare gjøre noen hvite. Walk minst en kilometer. Run, gjør aerobic øvelser, etc. Du kan gjøre dette i løpet av perioden, men det er faktisk bedre hvis du trener regelmessig selv når du ikke har en periode. Dette vil lette menstruasjonssmerter i fremtiden.
6.
Dont spiser mat med for mye salt, eller drikk kullsyreholdige drikker. Dette vil forverre krampe.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------