Stilling: helse > ADHD >

hvordan å sammenligne østrogen i p-piller

  P-piller kombinerer østrogen og progesteron for å oppnå omgåelse av fruktbarhet hos kvinner gjennom forebygging av eggløsning. Tilgjengelig kun med resept, de vanligste formene for p-piller som er delt ut fra apotek er kombinasjonen pillen som kombinerer østrogen og gestagen i varierende doser og mini pillen. Sistnevnte er en pille som bare inneholder gestagen. Siden kombinasjonen p-piller på markedet i alle inneholder samme østrogen-etinyløstradiol-en sammenligning kan gjøres ved å pille merke. Lære å sammenligne østrogen i p-piller kommer til å hjelpe deg å forutsi og redusere risikoen for visse bivirkninger

Du trenger:. .
Computer
Internett-tilgang.


en.
Sjekk heftet inni pakken av p-piller. Omvendt, sjekk ut ulike merkenavn på nettet. Innstikk er ofte lagt ut på produsentens nettsider, og dette er en fin måte å sammenligne priser østrogennivå før du hodet for legetime. Vanlige doser varierer fra 20 mcg på den lave enden til 50 mcg på den høye enden av den foreskrevne mengden.
to.
Kontrast varierende doser av østrogen ved bivirkningene som de er tilknyttet. For eksempel har høye doser østrogen vært knyttet til utvikling av akne, mens lavere østrogen knyttet med lavere progestin doser er assosiert med hodepine i de utsatt for dem.
Tre.
Vurdere effektiviteten av p-piller når det gjelder blødninger mellom menstruasjonene. Kalt "gjennombrudd blødning," denne bivirkningen er mest vanlig for piller med 20-35 mcg av østrogen.
fire.
Sammenlign østrogen i p-piller tilgjengelig for deg i kraft av risikoen for vektøkning. I det store og det er den høye doseringen pillen-35-50 mcg-som forårsaker mest væskeretensjon og tilhørende vektøkning, mens lavere konsentrasjoner ikke ut til å ha så mye av en medvirkende effekt.

5.
Diskuter med legen din de forskjellige østrogennivået i forbindelse med progestin nivået som finnes i pillene. For eksempel kan 20 mcg piller inneholder alt fra 0. 10-1 mg progestin. Denne kombinasjonen gir en risiko for en rekke forskjellige mulige bivirkninger. Motsatt, de fleste 50 mcg piller inneholder 1 mg av gestagen. De største svingningene-etter merke-finnes i 30 og 35 mcg piller som inneholder gestagenet alt 0,15 til 3 mg

Tips og advarsler


 • . Aldri ta en venns p-piller! Den østrogen og progesteron nivå må være skreddersydd til dine individuelle behov og medisinske historie. Bare etter en lege vurdering kan du få foreskrevet det nøyaktige nivået av disse stoffene.
 • Ikke slutte å ta pillen i midten av en syklus. Fullfør foreskrevet syklus, og deretter kontakte lege i løpet av placebo periode for å diskutere mulige bivirkninger og også diskutere produkter som kan fungere bedre for deg.
 • Vær oppmerksom på at dette kun generell informasjon og er ikke ment å diagnostisere , behandle eller på annen måte foreslå medisinsk behandling. Gå til din lege for en diagnose eller medisinsk mening.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------