Stilling: helse > ADHD >

hvordan å sammenligne tennene whitener

   Tooth whiteners ble stadig mer populært på begynnelsen av 1990-tallet. Ved slutten av 1990-tallet, ble de tilgjengelige for hjemme-bruk. Hvordan gjør man vite om de bruker et trygt og effektivt produkt? . Følg disse enkle trinnene for å finne ut

trenger Du:
tenner Whitener


en
Sjekk prisen på tennene whitener. . . Mens det er absolutt ikke nødvendig å kjøpe den dyreste merket, er den billigste sannsynligvis ikke fungerer like godt som de mer moderat priset.
To.
Velg whitener basert på alvorlighetsgraden av tannen din misfarging. Ulike whiteners kommer i forskjellige former. Tannkrem for hvitere tenner er gode for å bidra til å opprettholde hvitnet tenner, men gjør svært lite i veien for selve bleking. Den mest populære formen for tennene whitener innebærer en gel laget av en prosentandel av hydrogen peroxide. Gelen er presset inn i plast munnen biter, omtrent som fotballspillere slitasje for å beskytte sine tenner. Følg pakken nøye, og ta etter den angitte tiden.
Tre.
Vær oppmerksom på at tannbleking kan komme med noen ubehag. Hydrogen peroxide kan føre til ising i tennene. Hvis tennene blir følsomme under Whitening prosessen, er det best å stoppe og prøve igjen en annen gang. De fleste tenner vil bygge opp en toleranse for denne følsomheten.
Fire.
Vurder en lett prosess for tannbleking. Ultrafiolett lys er noen ganger brukt i tennene Whitening prosessen. I tillegg til denne metoden blir utført i et tannlegekontor, enkelte produkter nå inkludere små lys for bruk i hjemmet. Bruk aldri lyset lenger enn retninger angir.
fem.
Prøv whitening strips på apoteket før du forsøker dyrere alternativer. De mest populære og økonomisk metode for tannbleking kommer i form av plast strimler som er slitt på øvre og nedre tenner for en bestemt tidsperiode. Stavene er festet med en hydrogen peroxide gel løsning og følger veldig lett til tennene. Selv om denne metoden er ikke den raskeste, er det svært moderat priset. Tennene er typisk merkbart hvitere i løpet av få dager. Den ekstra fordelen av disse stripene er at touch ups er enkelt og praktisk.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------