Stilling: helse > ADHD >

hvordan å sette i toriske kontakter

  Økende antall kvinner og menn er med kontaktlinser, fordi de er blitt mye lettere å sette inn og ta ut og så mange forskjellige typer er tilgjengelig fra å velge mellom. Avhengig av en persons arbeidsoppgaver, utenfor interesser og sosiale aktiviteter, er det en kontakt linse som er riktig passform. Nedenfor vil du lære hvordan du enkelt legge i toriske kontaktene. Dette er veldig lik den måten du ville sette i de fleste andre kontakter også. Toriske linser kommer i enten myke eller gass-permeable (GP) former. De er utviklet spesielt for personer som har astigmatisms

Du trenger:. .
Soap
Vann.
Lofri håndklær.
Gass-permeable eller myke, toriske linser.
Kontakt løsning.


en.
Pass på at du alltid vasker hendene med såpe og varmt vann før du setter i kontaktene dine. Bakteriene er alltid en bekymring når nærmer øynene. Du vil ønske å ta linsene så lite som mulig.
To.
Touch et objektiv med pekefingeren slik at den lett stikker til spissen. Deretter satte kontakten i håndflaten på den andre hånden. Sett flere dråper av løsningen gitt til deg av din visjon omsorg spesialist, og bruker pekefingeren til å gni det rundt om i 15 eller 20 sekunder. Eller, sette noen av løsningen på fingeren din og og gni væsken over toppen og bunnen av øyevipper. Den delen nærmeste nesen din er det viktigste, fordi det er der tåre er kanaler.
Tre.
Hold opp kontakten til lyset og dobbeltsjekke at den er ren og har ingen støv eller rusk. Du ønsker også å sørge for at det ikke er innsiden ut. Hvis den er riktig, vil det kurve som en semi sirkel. Men, hvis det er vrengte seg, vil kanten av linsen peke til siden i stedet for oppover. Det vil fortsatt gå i øyet, men vil føle ubehag.
Fire.
Se etter veldig lett linjen som er merket på den ene siden av objektivet. Dette er bare tilfelle i toriske linser. Den strekker seg vertikalt nedover linsen. Når du ser den, bruke den frie pekefingeren til å spinne rundt objektivet til denne linjen er vendt mot deg. På denne måten vil kontakten gå til bunnen av øyet når du setter den inn. Hvis du har problemer med å se denne fine linjen, og deretter bruke brillene dine før du er klar til å sette linsen i øyet.
Fem.
Bruk langfingeren til å forsiktig dra den øverste øyevippene oppover . Deretter bruker du langfingeren på den andre stabil hånd for å trekke nedre øyelokk ned som du sier kontakten i. Hold øynene åpne og prøver ikke å blunke. Læring riktig hastighet til å sette linsen vil ta litt tid. Hvis du går for fort, kan du poke øyet, hvis du går for sakte, kan objektivet falle av fingeren. Mens fingrene er løsnet øyelokkene, flytter du i alle forskjellige retninger for å hjelpe den linsen bosette plass. Til slutt, push din lavere lokket opp og forsiktig slipp den.

Tips og advarsler


 • Sett i kontaktene dine før du bruker sminke, for å unngå å bli rusk på linser.
 • Bruk aldri noen annen løsning for rengjøring av linsene enn den som er anbefalt av din EyeCare profesjonelle.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------