Stilling: helse > ADHD >

hvordan å tenke seg en sønn

  Mennesket har alltid lurt på om det var måter å sikre at fødselen av en gutt i stedet for en jente. I noen land, er det viktig å ha mannlige babyer for å hjelpe til folketallet lunger. Mens noen eksperter mener det ikke er mulig å velge kjønn på en baby, mange tror det er. Hvis du ønsker å ha en gutt, vil du bli begeistret over å vite at det er statistisk 51 gutter født for hver 49 jenter. Dette setter lykken på din side, men hvis du ser etter litt mer enn flaks, kan du prøve følgende metoder.

Du trenger:
En seksuell partner

tenke seg en sønn


en
Bruk Shettles metode. . . Dr. Shettles mente at sæd-bærer Y kromosomet (hann) reise raskere enn X kromosomer (kvinne). Han mente at å ha en gutt, er det viktig ikke å ha sex i mer enn 12 timer etter at en kvinne ovulates. Han følte det var viktig å ikke ha sex mer enn 24 timer før en kvinne ovulates. Til slutt, mente Shettles at dyp penetrasjon er også gunstig om du prøver for en gutt. Dette vil sikre at sperm er nærmest livmorhalsen, og Shettles trodde at jo mer aggressive Y-kromosom-bærer sperm vil ha en bedre sjanse til å gjødsle kvinnens egg.
To.
Bruk Whelan Metode. Dr. Whelan mente at timing spilte en stor rolle i å bestemme kjønnet på barnet. Whelan sa bruker sin metode vil produsere en mannlig barn på minst 68% av tiden, noe som er en høyere andel enn forårsaket av naturen. Whelan sier det er viktig å ha sex tidlig i en kvinnes månedlige syklus.
tre.
Det antas at enkelte kosttilskudd kan opprette en gunstig betingelse for Y-kromosom-bærer sperm og øke sine sjanser til å gjødsle egget. Bruk Evening Primrose Oil kosttilskudd, Guaifenesin tabletter eller kaliumtilskudd. Alle tre er antatt å skape et perfekt miljø i en kvinnes livmorhals for mannlige sperm.
Fire.
Bruk kinesiske Unnfangelse Chart, sies å være mer enn 90 prosent nøyaktig hvis den brukes riktig. Klikk "Conception Chart" nedenfor for instruksjoner og diagrammet seg selv. Det er viktig å følge instruksjonene på kartet. Informasjonen du bruker med diagrammet må være i kinesisk Lunar aldre og måneder. Når du har funnet ut dine kinesiske Lunar alder og måneden (ved å bruke informasjonen ovenfor diagrammet) kan du bestemme når du vil ha samleie for å øke sjansene for at en gutt.

Tips og Advarsler


 • Det er noen vesentlige forskjeller mellom de Whelan metoden og den Shettles metode. Se på linkene nedenfor for å avgjøre hvilken metode du stoler mest på. Det synes å være mer vitenskapelige data på Whelan Metode, men valget er opp til deg til slutt.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------