Stilling: helse > ADHD >

hvordan bli gravid uten en mann

  Selv om forskere kan en dag tenke ut en måte for kvinner å bli gravid uten at sperm, for tiden den eneste måten å tenke seg en graviditet er for en sperm til å befrukte et egg-betyr at du trenger noen form for mannlige engasjement for å bli gravid. Men det betyr ikke at du trenger å ha samleie med en mann hvis du er singel eller i en av samme kjønn partnerskap og ønske om en graviditet

Bruke Lege Bistand til å bli gravid


en.
Gå til legen for å diskutere ditt ønske om å bli gravid uten en mann. Din lege kan sjekke for eventuelle helseproblemer som kan påvirke dine fremtidige svangerskap og gi deg mer informasjon om dine muligheter for å forfølge en graviditet.
To.
Finn en sæddonor. Du kan ha en mannlig venn som har sagt seg villig til å bidra med sæd for svangerskapet, men hvis ikke, kan du kontakte en sædbank for å finne en passende donor. Legen din bør kunne henvise deg til informasjon om sædbanker.
tre.
Koordinere en tid for inseminering med legen din. Det inseminasjon skal skje på den tiden av måneden når du vil være eggløsning, som vanligvis er ca 2 uker før du forventer menstruasjonen. Legen din kan be deg bruke eggløsning prediktor strips til å finne riktig tidspunkt for befruktning for å øke oddsen for unnfangelsen.
Fire.
Legge til rette med sædbank for å sikre at sperm er tilgjengelig på det tidspunktet at du trenger det for inseminasjon din. Hvis du bruker en venn som donor, at personen må oppnå utløsning i en steril samling cup. Den sæd bør være så fersk som mulig før inngrepet.
Fem.
Ta med sperm med fastlegen din for den dagen inseminasjon din, eller gå til timen din på dagen som du har planlagt den inseminasjon med sædbank donorsæd. Følg legens instruksjoner for hvordan du går frem.
6.
Vent ca 2 uker og ta en graviditetstest omkring tidspunktet da du forventer menstruasjonen.

inseminert Yourself At Home


en.
Besøk en lege for en forestilling workup. Selv om du har tenkt å inseminere selv hjemme, er det en god id¨¦ å få en forestilling workup å oppdage eventuelle helseproblemer som kan påvirke din graviditet, og også å etablere et forhold til en lege som du føler deg komfortabel med for svangerskapskontroll.

to.
Finn en sæddonor, for eksempel en nær mannlig venn som har sagt seg villig til å forsyne deg med sperm. Du kan også være i stand til å bruke en sædbank dersom anlegget er villig til å gi sperm prøven direkte til deg i stedet for at en lege engasjement.
tre.
Bestem deg på en metode for sporing av eggløsning mønstre. Du må kunne forutsi når eggløsning datoen på forhånd for å øke oddsen for at inseminasjon vil resultere i en graviditet, fordi sperm skal leveres så nær eggløsning dato som mulig. Eggløsningstest prediktor test strips er et godt valg for å bestemme tidspunktet for eggløsning.
Fire.
Innhent sperm prøven fra din venn eller fra sædbank så nært som mulig til datoen for din eggløsning. Din venn må oppnå utløsning i en ren plastikk kopp eller pose. Hvis du bruker en sædbank, følg instruksjonene for tining prøven.
Fem.
Samle sæd i kalkun Baster eller medisin sprøyte, sterilisering instrumentet før innkreving av sperm.

6.
Ligg flatt på ryggen og sett inn Baster eller sprøyte inn i skjeden din, mate ut sperm så nær som mulig til livmorhalsen. Hev hoftene på en pute og bo ligge i ca 20 minutter.
7.
Ta en graviditetstest omkring tidspunktet da du forventer menstruasjonen.

Tips og advarsler


 • inseminasjon må kanskje gjentas. Ikke alle vil bli gravid på første forsøk.
 • ha en orgasme, kan øke dine sjanser for befruktning.
 • Vent til menstruasjonen er faktisk skyldes eller sent før du tar en graviditetstest fordi en Tidlig test kan gi en falsk negativ.
 • Sykdommer kan overføres gjennom sæd, bør så noen donor undersøkes for seksuelt overførbare sykdommer før du bruker sperm.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------