Stilling: helse > ADHD >

hvordan bli gravid ved hjelp eggløsning bevissthet

  Visste du at den gjennomsnittlige kvinnen har kun en 20% sjanse for å bli gravid i hver syklus eggløsningen? Å kjenne kroppen din er en myndiggjøre måte å bli gravid ved hjelp eggløsning bevissthet. Enhver kvinne kan bruke disse skiltene for å hjelpe henne forutsi hennes syklus og blir gravide

Du trenger:.
Basal termometer
. Figur papir.

Ta Din Basal Body Temperature


en.
Bestem deg på en gang du ønsker å våkne opp hver morgen for å ta temperaturen. Det er viktig at det er samme tid og at du ikke sitte opp eller komme seg ut av sengen. På dager da du ønsker å sove senere kan du våkne bare for å ta temperaturen, og deretter gå tilbake til å sove.
To.
Hold termometeret på nattbordet ditt innen rekkevidde. Ikke sitte opp. Reach over, plukke opp termometeret og legg den under tungen. Trykk på knappen for å starte prosessen.
Tre.
Når termometeret piper, ta den ut. Nå kan du sitte å spille inn temperaturen på en graf kjent som en eggløsning, eller fruktbarhet, diagram.

Å gjøre en Fruktbarhet figur


en.
Du kan enten skrive ut en blank fruktbarhet diagram online eller lage dine egne. Eventuelle blankt ark vil fungere, men grafiske papir er enklest. Snu papiret på siden.
To.
Ned til venstre på papiret trekke en linje som tillater i tretti plasser. Fra bunnen av denne linjen trekke et fra venstre til høyre. Igjen, bør du la om tretti plasser.
Tre.
Starter på nittisyv grader nederst i venstre aksen går opp med en tidel av en grad (dvs. 97,1, 97 . 2, 97. 3 og så videre) til du kommer nittini. Over bunnen aksen nummer én gjennom tretti. Du kan ikke bruke alle tretti dager, eller du kan bruke mer. Tretti er et godt utgangspunkt for alle.

Reading Din figur


en.
På den første dagen i menstruasjonen begynner å våkne opp på den angitte tiden. Minner fremgangsmåten, notere temperaturen i diagrammet for syklus dag én. Den første dagen i menstruasjonen er alltid syklus dag én, og begynnelsen på et nytt diagram.
To.
Ettersom syklusen din utvikler seg vil du merke dips og topper i temperaturen din. Disse svingningene er tegn om hva som skjer i kroppen din. Din temperaturen vil dyppe litt før det stiger betraktelig. Like før temperaturen stiger, vil du har eggløsning.
Tre.
Etter eggløsning vil Din temperaturen være høyere enn den var før eggløsning. Like før menstruasjonen begynner temperaturen vil dyppe og holde lav. Dette er en fin advarsel om at perioden er nært forestående.

Bruke kart for å bli gravid


en.
Etter å ha sett en syklus vil du vite hva du skal se etter andre gangen. Hvis temperaturen dips like før eggløsning så vet du at du prøver å bli gravide i løpet av denne tiden er mer sannsynlig å ende i suksess.
To.
Hvis du er klar over at du har eggløsning, eller du kan ser av diagrammet at eggløsning kan skje i de neste dagene så har tenkt å forsøke å bli gravid en gang om dagen for denne gang. Etter at temperaturen har økt sammenhengende i tre dager så kan du se at eggløsning har passert.
Tre.
Du kan se om du har blitt unnfanget ved å se diagrammet. Den høye temperaturer etter eggløsning er nøkkelen. For noen, temperaturene stiger igjen etter unnfangelsen. Se i atten høye temperaturer og den andre økningen av temperaturen.

Tips og advarsler


 • Leger og jordmødre verdi den informasjonen som finnes i fruktbarhet diagrammer. Ta med alle dine kartlegge informasjon med deg til din preconception avtaler. Når du bli gravid, har en kopi av diagrammet plasseres i filen for å bistå helsepersonell i å bestemme beregnet forfall.
 • Hvis du blir syk og spike feber mens kartlegging du vil fortsatt registrere temperaturer. På denne måten kan du få en god ide om hvor du er i syklusen din ved å se på omgivelsestemperaturen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------