Stilling: helse > ADHD >

hvordan bli kvitt zits på baksiden

  Hudormer og kviser ikke bare vises på forsiden, men også på større områder av kroppen som bryst, nakke, skuldre og rygg. Det finnes noen måter å hjelpe deg å bli kvitt kviser på ryggen området

trenger Du:
Body vask med 2 prosent salisylsyre
. Slipende svamp eller loofah.
Fuktighetskrem med en olje-fri, medisinert lotion.
Akne medisinering fløte.


en.
Vask hele kroppen med 2 prosent salisylsyre kroppsvask, konsentrerer seg om områder med akne. Vent et minutt eller så før skylling for å bli kvitt all oljen og å la medisin synke inn og gjøre sitt arbeid.
to.
Exfoliate ved hjelp av en slipende svamp eller en loofah, men ikke skrubb for hardt, eller det vil øke irritasjon, noe som kan føre til mer kviser på ryggen.

tre.
La dusjen og tørke seg helt. Fukte med en olje-fri, medisinert lotion.
Fire.
Spot-godbit med akne medisinering krem. Siden kroppen vask har salisylsyre i den, bruke noe med en annen medisin spot behandling, for eksempel 2,5 prosent benzoyl peroxide. Ikke bruk en 5 prosent eller 10 prosent benzoyl peroxide, fordi dette vil øke irritasjon uten å øke hastigheten som kviser avta.
fem.
drikke åtte glass vann hver dag. Hydrating sikrer riktig at kroppen ikke trenger å frigjøre så mye olje og bakterier i form av akne. Også spise appelsin-farget mat hjelper også redusere akne over hele kroppen.

Tips og advarsler


 • Medisinering av huden din med sitroner vil hjelpe, fordi syre i dem vil bidra til å drepe skadelige bakterier
 • Ikke løft eller pop kviser;. Dette vil irritere akne mer og gjøre det verre
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------