Stilling: helse > ADHD >

hvordan de skal overleve en tur til eh

  Når en nødsituasjon oppstår, og en tur til ER er nødvendig, kan det være en stressende opplevelse. Crowded venterom full av syke mennesker og vente i lang tid kombinert med følelsen syk selv kan gjøre for en dårlig opplevelse. Selv om en tur til ER er aldri morsomt, er det et par ting du kan gjøre for å overleve på legevakta, og gjør besøket går mer jevnt
en.
Ta viktige dokumenter. Bær din forsikring kort og identifikasjon. Bring alle "ikke gjenopplive" ordrer for kjære som ikke kan snakke for seg selv. Ta med dokumentasjon som sier at du har fullmakt til å ta medisinske avgjørelser for noen hvis det er tilfelle.
To.
Bruk sykehus ressurser. Mestring av et medisinsk nødstilfelle kan være ekstremt vanskelig. De fleste sykehus har sosialarbeidere og prester som er tilgjengelig for å hjelpe med problemer som kan komme opp. Ikke nøl med å spørre om hva du trenger.
Tre.
Redusere risikoen for infeksjon. Det venter område for akuttmottaket kan være grobunn full av bakterier. Mens du venter å bli sett vurdere seg en kirurgisk maske. Dette kan redusere sjansen for å fange en sykdom. Akuttmottak er fartsfylt og ansatte kan gå fra pasient til pasient raskt. Det er ikke uvanlig for personalet å glemme å vaske hendene. Det vil ikke skade å høflig be en ansatt å vaske opp.
Fire.
Forstå utslipp instruksjoner. Etter vurdering i akuttmottaket legen kan føle at du trenger ikke å bli holdt på sykehuset. Du vil få utslippet instruksjoner som inneholder noen spesielle ting du trenger å gjøre for din tilstand. Vær sikker på at oppfølging og utslipp instruksjonene er klare.
Fem.
Vær tålmodig. Det er vanskelig å vente på tur, spesielt når du føler deg syk. Men akuttmottak er ofte overfylte, og ventetiden kan være lang. Husk i de fleste tilfeller de ansatte gjør det beste de kan.

Tips og advarsler


 • Get navn. Dersom en medarbeider ikke presentere seg selv be om navnet deres. Ofte sykehus sende et spørreskjema for å spørre hvordan den omsorg du mottok var. Disse vil tillate deg å kompliment noen som fortjener det.
 • Hold deg rolig. Akuttmottak kan bli en hektisk sted som kan legge til stress du allerede føler. Staying roe vil hjelpe deg å stille de riktige spørsmålene, og forstå svarene.
 • Ikke gå alene. Hvis mulig, få noen kjører deg til ER. Medisiner eller prosedyrer kan gjøre deg søvnig, og du trenger noen til å kjøre deg hjem hvis du ikke er innlagt.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------