Stilling: helse > ADHD >

hvordan drybrush huden

  Tørr å pusse huden som ikke bare vil gjøre det mer strålende, men vil fremme generell helse. Tørr å pusse huden holder den glatt og myk, hjelpemidler kroppens evne til å eliminere giftstoffer, stimulerer lymfesystemet og reduserer cellulitter

Du trenger:.
Natural fiber pensel
. Dusj.


en.
Bruk en medium til fast børste, begynne med å masserer fotsålene med sterke sirkulære bevegelser. Etter fullstendig masserer undersiden av hver fot, bruker korte, faste slag på toppen og sidene av føttene, trekke mot anklene.
to.
Når du har nådd anklene, fortsetter å pusse opp beina med korte, faste slag. Gjør det høyre ben til kneet, deretter venstre ben til kneet. Fortsett opp bena med samme type slag, fra knærne til hoftene. Pass på å børste hver eneste del av låret.
Tre.
Når du er ferdig å børste beina, fortsetter opp kroppen til lysken. Likevel bruker korte, oppover slag, børste fra skrittet til magen, og fra magen til brystene. På baksiden din, børste oppover fra setet til midjen din. Ved hjelp av en børste, hjerneslag ryggen fra midjen oppover til midt på skulderbladene.
Fire.
Start med håndflatene, bruker samme sirkulære bevegelse du brukte på fotsålene. På toppen av hendene, bruker mildere, korte bevegelser, som huden i dette området kan være sensitive. Når forbi håndleddene, bruke korte, faste slag og børste oppover, arbeider til skuldrene.
Fem.
Når armene har vært helt børstet, bruker samme kort, fast slag å pusse fra bunnen av nakken til skuldrene og brystene dine. Bruk en børste for å børste fra bunnen av nakken nedover ryggen til skulderbladene. Ikke pusse området fra halsen opp, da huden her er for følsom og utsatt for skader.
6.
På slutten av børstingen, som vil ta 20 minutter å en halv time, vil du ønsker å spyle av den døde huden. Nær slutten av dusjen, prøve å veksler vanntemperaturen mellom varmt og kaldt, da dette hjelper til å stimulere ytterligere blodsirkulasjonen.

Tips og advarsler


 • Alltid hjerneslag mot hjertet ditt, så du ikke skal slåss mot dine sirkulasjonssystemet, men jobber med det.
 • Bruk en børste slik at du effektivt kan nå sentrum av ryggen. Mange børster kommer med avtagbare håndtak for å gi bedre kontroll der det trengs.
 • Bruk en naturlig fiber pensel, som syntetiske fibre har en tendens til å bli hardere og kan forårsake skade og irritasjon av huden.
 • Børst aldri irritert hud som hud med utslett, brannsår, kutt eller sår.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------