Stilling: helse > ADHD >

hvordan du betale for sykehjem omsorg

  Ifølge forskere ved Urban Institute i Washington, DC, som folk lever lengre, flere amerikanere enn noensinne vil være i behov av sykehjem omsorg. Enten amerikanerne betale for pleie seg selv eller stole på regjeringen, sykehjem omsorg setter en belastning på alles budsjett. Her er en guide til hvordan å møte dette problemet
en.
Kjøp en langsiktig omsorg forsikring. Din alder på tidspunktet for kjøp av politikk og fordelene du velger bestemme premie. Normalt betaler denne type politikk et daglig fast pengebeløp.
To.
Se inn offentlig støtte gjennom Medicare. Vær imidlertid oppmerksom på at dette er en kortsiktig løsning, som Medicare normalt betaler for kortsiktig dyktige sykepleie som rehabiliteringstjenester. En lege må bekrefte at du trenger dyktige pleie og sykehjem må Medicare-sertifisert.
Tre.
Vurdere å søke Medicaid. Det lønner seg for omsorg sykehjem omsorg. Men, bare lav inntekt personer kvalifiserer. Hvis du skriver inn et sykehjem som selvassurandør og bruke opp deg eiendeler, kan du være kvalifisert for Medicaid når ressursene dine går tom.
Fire.
Forespør om å få omsorg på et VA anlegg hvis du er en veteran. Husk imidlertid at veteraner med service-relaterte sykdommer får preferanse på grunn av begrenset plass.
Fem.
Bruk dine sparepenger til å betale for sykehjem omsorg (self-forsikre). En mulighet er å likvidere noen investeringer. Et annet alternativ er å låne mot din verdi livsforsikring.

Tips og advarsler


 • Consult en finansiell rådgiver hvis du planlegger å selv sikre for veiledning om eiendom planlegging og skattespørsmål.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------