Stilling: helse > ADHD >

hvordan du får gratis helse magasiner

   Hvis du er bekymret for god helse, vil du ønsker å holde tritt med de nyeste trendene og forskning i mainstream og holistisk medisin. En av de beste måtene å gjøre dette på er å lese helse magasiner, rapporter, og andre medisinske publikasjoner. Mens du kan abonnere på en rekke helserelaterte magasiner, kan magasinet abonnementsavgift virkelig legge opp. Hvis du vil holde opp med helse-relatert informasjon uten å bruke en formue, her er hvordan du kan få gratis helse magasiner
en.
Er du rett til gratis abonnement?
Mange folk ikke innser at noen helse-blader vil sende gratis abonnement til personer som kvalitet. Hvis du er en pedagog for eksempel en professor, en medisinsk faglig, eller en bedrift som har et offentlig område eller venterommet, kan du kvalifisere for gratis helserelaterte magasin abonnementer. Den beste måten å finne ut om du kvalifiserer er å ringe noen av dine favoritt helserelaterte magasiner og spør.
To.
Få en gratis forhåndsvisning.
Selv om du ikke er i et yrke som gir deg rett til et gratis abonnement, kan du noen ganger får en gratis prøveversjon problem eller abonnement ved å spørre. Igjen, er den beste måten å utforske denne muligheten til å ringe kontorene til din favoritt helserelaterte magasiner.
Tre.
Spør i lokale legekontorer.
Physicians få gratis utgaver av medisinsk og helsefaglig blader hele tiden. Faktisk er de ofte så overgrodd med medisinske tidsskrifter og lesestoff som de ikke har tid til å komme seg rundt til å lese det meste. Hvis du ikke tankene litt medisinsk sjargong, spør i resepsjonen på legekontor hvis du kan ha medisinske magasiner og tidsskrifter etter at legen er ferdig med dem. Du kan være i stand til å sørge for å plukke dem opp på en månedlig basis. De fleste kontorer vil bli glad for å gi dem til deg.
Fire.
Ditt lokale bibliotek
Du kan ikke være i stand til å ta dem hjem, men du kan gå til biblioteket månedlig og lese de nyeste helse-magasiner mens du slapper av i en komfortabel stol. De fleste biblioteker har et godt utvalg av disse publikasjonene. I noen tilfeller, kan du sjekke ut tidligere utgaver og ta dem hjem.
Fem.
Discover elektroniske ressurser
Det finnes ulike nettsteder der du kan registrere deg for gratis abonnement til helserelaterte magasiner. Noen av disse er bare tilgjengelige for personer i bestemte yrker eller de som eier bedrifter, men disse ressursene er fortsatt verdt å sjekke ut. Et slikt område er all-freemagazines. com. Hvis du kvalifiserer, vil disse magasiner bli levert på døren hver måned.
6.
Vurder online helserelaterte nyhetsbrev
Et alternativ til helserelaterte ut magasiner er å registrere deg for troverdig, gratis online helse nyhetsbrev. En slik fri publikasjonen er Healthbeat publisert av redaktørene av Harvard Medical School helse nyhetsbrev. Ved å gjøre Google-søk, kan du finne en rekke av disse publikasjonene. Pass på å velge publikasjoner med pålitelig, upartisk informasjon som ikke bare prøver å selge deg noe.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------