Stilling: helse > ADHD >

hvordan du får pengene dine er verdt med din helseforsikring

  Helseforsikring planer er en høy pris vare og det er viktig å vite hvordan den skal brukes til din fordel. Vite hva spørsmål å spørre og hvordan få den informasjonen du trenger før du velger en lege, sykehus eller behandling kan bety en forskjell for tusenvis av dollar
en.
Les hele medisinske forsikring kontrakt. Få mennesker gjør dette, men du kan lære mye om hva som er og ikke er betalt for av din helse assurandører. Spør din forsikring rep om noe i din helsevesenet plan som du ikke forstår. Skriv dine spørsmål ned slik at du ikke glemmer noe. Å vite hva de skal gjøre og hvordan du gjør det på forhånd vil være mye lettere nå enn når du har et medisinsk problem.
To.
Sjekk på forhånd hver gang for å se om besøk eller behandling er en dekket regning. Ring og spør om den bestemte legen og beskrive hva som skal gjøres. Hvis du skal en fot lege, for eksempel å ha en ufølsom fjernet, finne ut om forsikringen vil betale for dette. Det kan være en dekket kostnader med en annen medisinsk gruppe eller under spesielle omstendigheter så finne disse tingene ut på forhånd.
Tre.
Betal din forsikring carrier fullt ut og i gang hver måned eller perioden. Alltid betale med sjekk å ha en bank kvittering som bevis. Hvis du betaler din agent, kan det gjøre betalingen sent, og de fleste mister sin helseforsikring fordi de ikke har betalt sin premie. Hvis du er en person som bruker forsikringen mye, vil ditt forsikringsselskap være veldig raske til å avbryte deg og du kan ikke engang finne forsikring igjen.
fire.
Har legen din skrive en resept for alt han vil du skal gjøre eller kjøpe som må betales for. Hvis han vil at du skal gå og få en rullator, en heis stol, eller bli med et treningsstudio fordi svømming er ditt sikreste form for trening, har han skrive det ned. Forsikringer vil ofte kun dekke det de anser som medisinske nødvendigheter og dette er noe bare legen kan avgjøre. Husk forsikringsselskapene er ute etter å tjene penger, ikke for å hjelpe deg.
Fem.
Hold alle postene i alle medisinske utgifter. Hvis du skriver ned, etter dato, legen, hva som var gjort, det du har betalt ut og kjørelengde, vil du ha en mye lettere tid med å håndtere din forsikring leverandøren. Du vil også kunne trekke din medisinske kjørelengde på forsikringen med gode poster.
6.
Ta grundige notater om forsikringsselskapet samtaler og utsendelser. Hvis du har sendt noe, ta en kopi av det hver gang, send det rekommandert post og registrere datoene for alt. Spesielt få noen navn, fordi hvis du ble fortalt noe som ikke var riktig, vil ingen trolig innrømmer å ha snakket med deg om at med mindre du har et navn og dato skrevet ned.
7.
Send dine påstander så snart du kan. Mange helseforsikring tilbydere har en tidsfrist på innlevering. Hvis du sender ditt krav i for sent, vil du bli sittende fast med hele regningen. Send i regninger som ikke var dekket i tillegg, fordi disse kan vanligvis gå mot din forsikring egenandel. Finn ut om du trenger separate skjemaer for grunnleggende forsikring og din store medisinske dekning. Ofte vil du få refundert separat for utgifter.
8.
Still spørsmål hvis du er slått ned for dekning på noe. Finn ut om det er forhold som kan være oppfylt for å gjøre dette til et godkjent kostnad. Noen ganger kan du bytte lege eller få en henvisning til en spesialist, og det vil bli en dekket kostnader. Spør alltid. Selv om din forsikring leverandøren ikke alltid frivillig slik informasjon, vil forsikringen rep fortelle deg om du stiller de riktige spørsmålene.
9.
Fyll ut en forsikring form forut for sin tid, og bringe den til avtalene dine. Dette sparer tid på å få dine påstander arkivert. Alltid ringe innen tre dager å kontrollere at kravet har blitt arkivert.

Tips og advarsler


 • Fortell legen om din dekning informasjon. Hvis du har en operasjon at tilbyder skal betale tre dager på sykehuset etter, forteller legen denne informasjonen. Hvis noe annet er relevant, la legen få vite.
 • Betal premiene i tide, eller du kan bli avbrutt av din helseforsikring leverandøren. File dine påstander i tide, eller du kan sette seg fast med hele regningen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------