Stilling: helse > ADHD >

hvordan du kan nyte den siste måneden av svangerskapet

  Selv om den siste måned av svangerskapet vil trolig være minst behagelig, er det likevel viktig å slappe av, få hvile, og ta vare på deg selv før ankomst av baby. Det er greit å bruke denne tiden til å organisere barnehagen, men sørg for å også ta litt tid for deg selv. Nedenfor finner du noen ideer som vil hjelpe deg å ta den vanskelige siste måneden av svangerskapet litt morsommere
1
Gå ut med venner. Lag lunsj datoer, invitere venner over for et spill kveld, gå se en film. Tilbring tid med venner nå, som det vil være vanskeligere å gjøre det når babyen kommer.
To.
Les en bok som du normalt ikke ville velge. Begynne å lære et nytt språk. Ta en måned lang kunst klasse.
Tre.
Organiser. Rense ut ditt hjemmekontor, organisere filer, rense ut kjøkkenet søppel skuffen. Disse typer av aktiviteter vil holde deg opptatt uten å bli for fysisk drenering.
Fire.
Ta vare på deg selv. Unn deg en massasje. I løpet av den siste måneden, vil du bli innundated med smerter og plager. Få en prenatal massasje kan virkelig hjelpe for å føle deg mer komfortabel.
Fem.
Start en liten hage. Dette kan være en svært avslappende måte å få litt mosjon i løpet av den siste måneden. Du vil være i stand til å tilbringe tid ute, drive lett fysisk aktivitet, og gjøre noe produktivt alt på samme tid.
6.
Tilbring tid med din mann eller partner. Gå ut til en film eller middag med mannen din. Tilbring tid med hverandre som par og nyte hverandres selskap. Det er lett å bli fanget opp i spenning på en ny baby og glemme om å være med hverandre.

Tips og advarsler


 • Du vil nok ha problemer med å sove den siste måneden. Ta denne tiden til å lese en roman eller ta igjen på noen av dine favorittfilmer.
 • Det er OK at du føler deg elendig til tider! Gi deg selv tillatelse til å ventilere og klage litt. En flott sted å gjøre dette på er svangerskapet relaterte fora. Du kan vanligvis finne fora fylt med gravide kvinner som er på samme stadium av svangerskapet som deg.
 • Du kan finne at alle rundt deg bare ønsker å snakke om svangerskapet. Dette kan bli ganske frustrerende. Prøv fører samtalen til andre emner, selv om det bare er TV eller været.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------