Stilling: helse > ADHD >

hvordan du oppretter yoga plass

  Du trenger ikke et ledig rom i ditt hjem for å lage en yoga mellomrom. Bare omorganisere og justere avstanden du nå okkuperer. Sett opp en yoga matte midt i stuen. Hvis plantegningen er klem, rent ut i hjørnet av soverommet. Når du begynner å se deg rundt, vil du finne det er mulig å lage en yoga plass nesten hvor som helst. Hvis mulighetene ikke er å hoppe ut på deg, les videre for å lære hvordan det er mulig å lage dette fristedet
en.
Velg en imøtekommende plass. Velg en med lite trafikk delen av rommet, som vil tillate deg å strekke i alle retninger. Finn et sted som vil bli fylt med naturlig lys på den tiden du har tenkt å praktisere yoga. Vurder ventilasjon og nærhet til gjenværende lukt. Velg et sted med frisk luft hvis mulig. Husk å plukke de beste gulv for dine behov, enten teppe eller en hard overflate. Pass på at det er nivået for å unngå skader.
To.
Rengjør plass. Flytt møbler eller hvitevarer etter behov. Fjern rot som vil distrahere deg fra yoga, som for eksempel papirarbeid.
Tre.
Sett opp media utstyr for yoga plassen. Plasser en DVD-spiller eller datamaskin som du bruker til å se videoer innenfor synsavstand en stående og sittende stilling. Plasser MP3-eller CD-spilleren i å lytte avstand.
Fire.
Plasser yoga matten på gulvet. Forstå at det vil bli enklere å flytte matten innenfor ser eller hører avstand av media utstyr i stedet for selve utstyret.
fem.
Bruk dufter til yoga plass. Light din favoritt stearinlys eller spray essensielle olje for å gi en mer rolig atmosfære.
6.
Dekorer yoga plass. Lag en meningsfull miljø med symbolske elementer, slik som bilder, skulpturer eller Totems. Legg til en fontene eller planter å hjelpe energi plassen.

Tips og advarsler


 • Hvis mulig, opprette en yoga plass for hver sesong.
 • Hvis du ikke finner et rom med naturlig lys, legge mykt lys til yoga plass.
 • Unngå høy gjennomgangstrafikk. Ikke satt opp på et sted fylt med forstyrrende lyder.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------