Stilling: helse > ADHD >

hvordan du rengjør en infeksjon

   Infeksjoner er ofte forårsaket av bakterier komme inn i kroppen gjennom et kutt eller slitasje. Infeksjoner kan oppstå hvor som helst på kroppen slik som øyne. Huden er også et svært vanlig nettsted for infeksjoner. Tegn på en infeksjon kan være hevelse, rødhet til det infiserte området, kan pus være til stede og det infiserte området kan være smertefullt. Anbefalinger for rengjøring en infeksjon kan være litt forskjellig avhengig av type infeksjon og plassering på kroppen
en.
Legg kroppsdelen som er infisert under fasett av en vask eller badekar. Tillat lunkent vann for å kjøre over den infiserte området. Pat området rundt den infiserte huden tørr.
To.
Bruk mild såpe og vann og vaske rundt infeksjonen. Unngå å gni det infiserte området direkte som ytterligere kan irritere huden og spre smitte. Unngå bruk av vann som er for varmt eller kaldt.
Tre.
Tørk bort pus med en ren fuktig stykke gasbind. Pus oozes ofte ut av en infeksjon. Vær veldig forsiktig når du tørker det bort for å unngå å skade huden.
Fire.
Påfør antibakteriell krem som anbefalt av legen din. Ved hjelp av en antibiotika krem vil avhenge av området og omfanget av smitte. Følg instruksjonene på produktet eller fra legen din. Husk enkelte kremer kan ikke anbefales for spedbarn og småbarn.
Fem.
Dekk det infiserte området. Bruk et stykke rent gas. Plasser den rett over det infiserte området. Påfør førstehjelp tape til å holde gasbind på plass. For en mindre infeksjon en bandasje eller Band-Aid kan fungere. Dette vil forhindre flere bakterier fra å komme inn infeksjonen.
6.
Husk noen infeksjoner kan bli verre og forårsake alvorlige problemer. Se etter skilt en infeksjon blir verre som økt smerte, rødhet eller hevelse. Feber kan også utvikle seg. En infeksjon som synes å være forverring eller vil ikke gå bort trenger å bli sett av en lege.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------