Stilling: helse > ADHD >

hvordan du skal begynne å praktisere yoga etter 50

  Yoga er en svært populær form for trening som er en kombinasjon av ulike positurer, stillinger og pusteteknikker. Yoga er ikke bare for unge fordi folk i aldre kan delta i denne typen fysisk aktivitet. Egentlig er det blitt mer og mer vanlig å se folk over 50 år å melde seg på yoga klasse. Men, hvis du er 50 år eller eldre, er det et par ting du bør gjøre før du begynner å praktisere yoga

Du trenger:.
Yoga Klær
. Yoga Mat.
Yoga Props.


en.
Besøk legen din for en vurdering. Før du faktisk begynner å praktisere yoga etter 50, må du finne ut om dette er en passende type trening for deg å gjøre. Legen trenger å gi deg en medisinsk vurdering og fysisk undersøkelse for å bekrefte din nåværende helsetilstand. På slutten av din avtale, informerer legen din du om du bør engasjere seg i yoga øvelser og hvor ofte du skal utføre denne typen aktivitet.
To.
Finn en lokal yoga klasse å bli med. Det finnes en rekke steder som tilbyr yoga klasser, for eksempel yoga studioer, helse klubber og treningssentre, eldresentre, omsorgsboliger residenser og community colleges (gjennom etterutdanning avdeling). Du kan også finne en lokal yoga klasse ved å gå YogaFinder. com.
Tre.
Snakk med yoga læreren før du melde deg i klassen. Den yoga instruktør kan snakke med deg om de ulike typer oppgaver du skal gjøre i klassen og hun kan også svare på spørsmål for deg. Pass på å la yoga instruktøren vet om du har noen spesielle helseproblemer eller sykdommer før du begynner å praktisere yoga.
Fire.
Melde deg på en klasse og gjør deg kjent med de forskjellige yoga posisjoner. Siden det er mange yoga posisjoner og teknikker, er det best å ta deg god tid og nøye lære hver enkelt av dem før du går videre til mer kompliserte positurer. Det kan ta litt tid å forstå alle de forskjellige positurer, men det er best å bevege seg sakte til du får taket på ting.
fem.
praksis gjør yoga øvelser. For å bli flinkere til å praktisere yoga, er det viktig å studere de ulike positurer og teknikker og øve dem så ofte som mulig. Din yoga instruktør kan gi deg noen diagrammer eller bøker for å hjelpe deg å lære navnene på alle de yoga posisjoner. Hun kan også gi deg en yoga video til å ta med deg hjem, slik at du kan trene på fritiden.

Tips og advarsler


 • Sørg for å kjøpe aktuelle elementene for yoga klasse før du begynner å praktisere yoga. For eksempel, må du kanskje kjøpe en yoga matte, sammen med riktig yoga klær å ha til klassen.
 • Prøv å finne noen til å melde i yoga klassen med deg. En øvelse buddy kan gi deg oppmuntring og emosjonell støtte som du trenger for å holde deg motivert.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------