Stilling: helse > ADHD >

hvordan finne BPA drikkebegre

   Bisfenol-A, eller BPA, er et syntetisk kjemisk brukes til å lage plast klare og sterke. Det er kjent for å avbryte østrogen og forstyrre utvikle reproduktive trakter i både menn og kvinner. Mens juryen fremdeles kan være ute på sikkerheten sin, mange familier er ikke villig til å ta sjansen og velge BPA-frie alternativer

kvitt Ditt Hjem av BPA-innhold Produkter


en.
Erkjenne beholderne som har BPA. Alle polykarbonat containere er kjent for å ha BPA. Polykarbonat er en hard plast med en resirkulering kode på 7. Den populære bruksområder inkluderer sport flasker og uknuselig baby flasker. Hvis du mistenker at din baby flasker, sippy kopper eller sport flasker kan inneholde BPA, kan du ringe produsenten direkte. Selskapene arbeider hardt for å få dette kreftfremkallende stoff av markedet, og de fleste produsentene er veldig hjelpsomme.
To.
Vær forsiktig med containere som er over et år gammel. De fleste produsenter startet ikke produsere BPA-frie beholdere inntil nylig.
tre.
Spør produsenten om deres returrett. Mange bedrifter har en ny prosess hvor de vil gi deg sine nye BPA-frie beholderen når du snur deg i din gamle container.
Fire.
Husk å sjekke andre produkter, slik som smokk og det sølesikre ventil i ditt barns sippy cup. Bare fordi beholderen er BPA betyr ikke at ventilen kan kreve de samme. Som du bytte den gamle container, spør selskapet om de delene av den nye container for å sikre at det er virkelig BPA-frie.
fem.
Ethvert produkt som ikke kan byttes bør resirkuleres. Ikke videresende noen containere som har BPA i dem.

Finn BPA-Free Disponibel


en.
Kjøp plast som ikke inneholder BPA. Emballasjen i butikken vil fortelle deg. Se etter resirkulering trekanten på bunnen. Hvis den inneholder tallet 7, ikke kjøpe produktet. Hvis beholderen er fri for BPA, ringe selskapet for å sikre at de andre delene er BPA-frie også.
To.
Eliminer plast helt for å unngå eventuelle misforståelser. Rustfritt stål er et effektivt alternativ til plast beholdere. Sippy kopper og idrett flasker er lett å finne i rustfritt stål. Les emballasjen på sippy kopper å sikre at tuten og ventiler er også BPA-frie.
Tre.
For baby flasker, finne selskaper som aldri har brukt BPA i sine produkter, eller bytte til glassflasker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------