Stilling: helse > ADHD >

hvordan gjøre brystene mindre

  Hvis du vil ha mindre bryster, er du en del av et voksende segment av kvinner som er lei av å bære rundt en ekstra belastning som trekker mye uønsket oppmerksomhet. Dessverre, fordi flere kvinner vil ha større bryster, ikke mye oppmerksomhet er gitt til de som ønsker å redusere bryst størrelse. Men det finnes måter å gjøre brystene ser mindre på alle måter

Du trenger:.
Klut
. Elektrisk brystpumpe.


en.
Wear to BH. Mange kvinner med store bryster tyr til denne taktikken. Ikke bare gir det ekstra løft, trekker det også til brystet i gjør dem ser mindre ut. I begynnelsen er det litt ubehagelig, men etter en stund begynner å føle seg normal.
To.
Få en minimere bra. Disse BH er laget for å trekke i brystene og gjøre dem ser mindre. En god en vil oppnå dette feat, og også gi en virkelig god heis. Vær klar til å tilbringe en pen penny for det selv.
Tre.
Kjøp en BH som passer. Mange kvinner, spesielt de med store bryster, gå rundt med sagging profiler som vises større fordi de er iført feil BH-størrelse. Så får målt og kjøpe et bryst som passer deg ordentlig. Det vil gjøre at du ser mindre og mer naturlige.
Fire.
Do bryst øvelser. Brystmusklene koblet til brystet kan løftes gjennom øvelser som fokuserer på det området som vektløfting, push-ups og pull-ups. Den fastere disse musklene er, jo mindre brystene vil se ut.
Fem.
Få kosmetisk kirurgi. Bryster som er så store at de skader ryggen kan løses gjennom operasjon. Selvfølgelig bør dette være siste utvei. Men det er den mest permanente måten å redusere størrelsen på brystene dine.

Tips og advarsler


 • Prøv flere ting å redusere bryststørrelse før fokus bare på ett
 • Hvis din bryststørrelse forårsaker fysiske smerter og hindrer deg fra å delta i livet -. . ta kontakt med helsepersonell leverandøren
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------