Stilling: helse > ADHD >

hvordan gjøre en havremel bad

  En havregryn bad er en vanlig behandling brukes til å lage chicken pox pasienter mer behagelig mens sykdommen går sin gang. Denne beroligende suge kan også brukes til å behandle dem med gift eføy, eik eller Sumac, og til og med å roe babyer som har bleie utslett. Selv om du kan finne en havregryn bad mix i butikkene, er dette en rask, rimelig måte å få lindrende behandling hjemme

trenger Du:
en kopp vanlig havregryn
. Gamle putevar.
To gummistrikk.


en.
Stek havregryn i henhold til instruksjonene på pakken. Du kan bruke hvilken som helst type av havregryn, så lenge det er vanlig. La havremel avkjøles litt.
To.
Skjeen kokt havregryn inn i putevar. Lukk putevar med strikken rett over toppen av havregryn. Dobbel toppen av putevar tilbake over havregryn og bruke andre gummi band for å sikre det.
Tre.
Fyll badekaret med varmt vann og sett havregryn posen i badekaret. Virvle posen rundt i badekaret til vannet begynner å se silkemyk og litt strøk fingertuppene.
fire.
Bad barnet i vann tilført. Gjenta flere ganger daglig, etter behov. Pass på å bruke friske havregryn hver gang.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke har en gammel putevar, et gammelt håndkle eller klut fungerer like godt. Bare skjeen i havregryn i midten av materialet, og knytte hjørnene sammen for å skape en lun pose. Vær sikker på at havregryn er forseglet stramt, eventuelt lekker ut, kan det gjøre en slimete rot i badekaret
 • Hold øye med barnet ditt mens du bruker denne behandlingen. . Det havremel infusjonen kan gjøre badekaret svært glatt, slik at barnet kan trenge hjelp til å komme inn og ut av badet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------