Stilling: helse > ADHD >

hvordan holde kjølig under sommeren svangerskapet

   Avkjøling under svangerskapet kan være en vanskelig oppgave, spesielt hvis din siste trimester faller i varmen av sommeren. Den normale kroppens forandringer og tap av energi som oppleves av de fleste kvinner i denne fasen av svangerskapet blir enda mer utfordrende når høy temperatur og luftfuktighet er lagt til i miksen. Det er svært viktig for gravide å ta skritt for å redusere virkningene av sommeren været på kroppen sin
en.
Stay hydrert. Denne generelle regelen for å overleve sommeren og forebygge heteslag er enda mer viktig for gravide kvinner. Drikke mye væske ikke bare hjelper kroppen din være kul, men det vil redusere mengden av hevelse i hender og føtter som normalt oppstår i løpet av de siste månedene av svangerskapet. Vann er alltid et godt alternativ for å holde kroppen hydrert. Hvis vannet ikke er din favoritt, velger drikke med lite tilsatt sukker og tomme kalorier. Sats på ikke-koffeinholdige drikker siden koffein fører faktisk kroppen din til å miste væske og kan også utgjøre noen fare for babyen.
to.
Velg romslig og komfortable klær. I løpet av de gravide måneder når svetten økt med hormoner, forstørrer ingenting stickiness av høy luftfuktighet liker stramme klær. Hvis til og med mammaklær blir stram som barnet vokser, investere i et par stykker som er større enn vanlige gravide størrelser. Velg løs passer, pustende tekstiler og lyse farger som ikke vil absorbere mer varme. Også velge dine sko nøye for å gi plass for ettermiddagen hevelse i føttene og anklene.
tre.
Travel lys. Avhengig av din daglige rutine, kan du bli vant til å bære flere poser hele dagen-fra bleie poser, kid ryggsekker og vesker til kofferter, PC vesker og planleggere. I løpet av de avgjørende siste månedene av et svangerskap sommeren, vurdere nedbemanning ditt daglige behov. Kombiner bare de mest essensielle elementene i en pose hvis mulig. Store statister elementer du trenger i løpet av dagen på ulike steder som bilen eller på kontoret, slik at du slipper å bære dem rundt.
fire.
Hold bo-cool toalettsaker på hånden for å føle deg frisk. Alle kvinner har disse få spesielle kosmetikk eller toalettartikler som gjør at du føler hun uthvilt, selv i vanskelig månedene av sommeren svangerskapet siste trimester. Inkluder disse elementene i vesken eller vesken, slik at du vil ha dem for hånden når temperaturen stiger. Baby pudder kan holde svette og varme utslett i sjakk. En ekstra beholder med din favoritt deodorant i vesken din kan være en livredder når hormon blinker gjør sommeren enda varmere. Vurder å holde reiser størrelse våtservietter for hånden for en rask kul-off når du trenger det.
Fem.
Alter din vanlige timeplanen til å redusere tiden i varmen. Vurder å omorganisere arbeidet tidsplanen slik at du kan jobbe et par dager per uke hjemmefra, så du kan ta pauser for å sette føttene opp når det trengs. Ta forholdsregler for å holde bilen så kjølig som mulig, som å bruke parasoller eller sprukket vinduer. Kombiner flere ærender i en tur for å minimere korte opphold i en varm bil. Vurder pakking lunsjen din til å spise på kontoret, slik at du kan forbli innendørs. Verve din ektefelle, familie eller venner til å hjelpe til med oppgaver som er spesielt slitsomt som matbutikken eller tar barna til skolen eller andre aktiviteter.
6.
Lag hvile en prioritet. Få nok hvile er viktig under svangerskapet som helst på året, men spesielt når høy varme er en faktor. Motstå noen skyldfølelse eller slacking av og bygge tid for naps inn din ukentlige timeplanen. Gi deg selv og barnet resten nødvendig kan du møte de andre planlagte forpliktelser mer effektivt. Selv om du ikke sover, tar tid å legge seg ned eller sette føttene opp. Dette vil redusere tilbake smerter fra barnets økende vekt og bidra til å lindre ubehaget ved hevelse. Mobiltelefoni
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------