Stilling: helse > ADHD >

hvordan man kan forebygge McCune-Albright syndrom

  McCune-Albright syndrom er en genetisk tilstand som påvirker fargen på huden og utviklingen av bein. Sykdommen skaper også hormon ubalanser som kan påvirke normal utvikling mønstre for sekundære sex egenskaper, samt påvirke følelsesmessig balanse. I noen tilfeller kan McCune-Albright syndrom føre til et for tidlig puberteten. I motsetning til enkelte medisinske tilstander, ikke McCune-Albright syndrom ikke har en høy dødelighet. Sykdommen kan forekomme i begge kjønn, selv om McCune-Albright syndrom synes å være mer vanlig hos unge jenter. Fordi syndromet er genetisk basert, er det ingen metoder eller medisiner for å forhindre utbruddet av tilstanden. Men det er mulig i mange tilfeller å diagnostisere og hindre at tilstanden forårsaker ytterligere komplikasjoner. Her er hva du bør vite om diagnostisering av sykdommen og effektivt behandle tilstanden for å hindre utviklingen av et bredt spekter av relaterte plager
en.
Se etter tegn og symptomer av McCune-Albright syndrom. Disse normalt vil omfatte utvikling av flekker på huden, kjent som café-au-lait flekker. Plassene er ofte uregelmessig i form og vil bli funnet på baksiden. For jenter, vil menstruasjonen bli begynne å skje i en tidlig alder, og kan være svært smertefullt. Både gutter og jenter kan begynne å utvikle kroppen håret mye tidligere enn normalt. I noen tilfeller kan beinstrukturen i ansiktet begynner å utvikle seg ut av forhold til resten av kroppen.
To.
Få en diagnose. Hvis du mistenker at tilstedeværelse av McCune-Albright syndrom, se en lege umiddelbart. Tilstanden kan identifiseres med bruk av X-stråler, bloodwork og DNA profilering. Tidlig oppdagelse vil gjøre det mulig å hindre ytterligere utvikling av ulike symptomer og andre mulige problemer, som for eksempel nerveskader.
Tre.
Vurder narkotikabehandling å arrestere utviklingen av sykdommen. Mens det er ingen kjent stoff som er spesielt formulert for arrestasjonen og forebygging av McCune-Albright syndrom, leger noen ganger gjøre bruk av legemidler som reduserer produksjonen av østrogen. Denne type behandling kan bremse for tidlig utvikling av sekundære kjønnskarakteristika, og også hjelpe i behandlingen av unge jenter som opplever tidlig menstruasjon.
Fire.
Se etter tegn til andre medisinske forholdene og rapportere dem til legen umiddelbart. Barn med McCune-Albright syndrom er en større risiko for problemer med binyrene, svekket bein, og skjoldbrusk problemer. Medisiner og kirurgiske prosedyrer kan brukes til å rette på disse forholdene dersom de oppstår.
fem.
Har X-stråler, og en MR gjøres minst årlig. Denne forholdsregelen vil bidra til å identifisere endringer i benstruktur som kan føre til problemer med nerver og muskler og la korrigerende tiltak som skal treffes før varig skade er gjort.

Tips og advarsler


 • Det er mulig å leve et langt og normalt liv etter å ha opplevd McCune-Albright syndrom som barn. Mange av risikoene visne etter tenårene, selv om overvåking av tilstanden vil være nødvendig i hele levetiden til den enkelte.
 • Tegn på tilstedeværelse av McCune-Albright syndrom ikke bør minimaliseres. Tilstanden kan føre til utvikling av en rekke ødeleggende plager, og kan også føre til nok skade på nervesystemet å føre til blindhet. Heldigvis, kan moderne medisin brukes til å kontrollere tilstanden og la barnet til å nyte en utmerket livskvalitet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------