Stilling: helse > ADHD >

hvordan man skal forebygge liktorn

  Få en korn på foten din er en bokstavelig smerte. Corns gjør føttene verke, gjør de det nær umulig å finne komfortable sko og de er stygge. Hvis du noen gang har hatt en korn på foten din er det viktig å iverksette tiltak for å unngå å få en igjen i fremtiden. Forebygging liktorn er lett, tar det bare litt årvåkenhet, og vet hvordan

Du trenger:. .
Clean Sokker
Sensible Sko.

Slik unngår Corns


en.
Når du vil unngå liktorn, må du unngå fuktighet. Når føttene er for fuktig, mister de den naturlige tøffhet som de har. Når det seighet slitt bort, er du utsatt for liktorn og bunions. Kontroller at du har rikelig med rent tørt sokker slik at føttene holder seg tørr.
To.
En av de viktigste årsakene til liktorn er feil formet sko. Kjøp sko som er laget med den naturlige formen på foten i tankene. Unngå sko som er flate eller rett og smale.
Tre.
Pass på at det passer for skoene dine er komfortabelt. Viktigst ved kontroll av tilpasning av skoene dine sørge for at tærne ikke gni mot sidene av skoen. Skoene bør aldri være for liten, foten skal ha plass til å hvile naturlig i skoen uten å være proppfull i.
4
Sett ekstra polstring i dine sko for å hjelpe puten foten. . Polstring i hælen og ballen av foten kan spesielt forhindre liktorn.
Fem.
Når du ikke trenger å bruke sko, gå barbent. Å være barfot er naturlig, og unntatt personer som har ortopediske problemer, å gå barbent er den beste måten å hindre liktorn.

Tips og advarsler


 • Hvis du prøver forebyggende tiltak og du fortsatt få liktorn, ta kontakt med en podiatrist for å se etter underliggende problemer.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------