Stilling: helse > ADHD >

hvordan man skal håndtere stress

  I den verden vi lever i dag, har stress blitt en dagligdags del av livet. Med den økende etterspørselen til å ta på seg flere reponsibilites, sitter vi igjen med lite eller ingen tid til å virkelig slappe av og nyte livet. Her er noen triks jeg vanligvis bruker til å prøve og slappe

Du trenger:. .
Penn
journal.
gang.


en.
Betyr ikke det alltid virke som du morgen begynner alltid av gal. Du våkner opp, hoppe ut av sengen og løpe på do for å gjøre ditt hår og makeup, kle på og kjøre ut av huset for å starte vårt crazy dag. Om et år siden, begynte jeg å sette min alarm for en halv time tidligere enn vanlig. Jeg skulle sette opp min kaffemaskiner timer å brygge akkurat som jeg fikk ut av sengen. Jeg bruker denne halve timen til å nippe til kaffen min og enten sjekke min personlige e-post (ingen jobb e-post please. remember dette er avkobling tid), eller skru på tv å fange litt av mine favoritt-morgenshow. Du ville ikke tro hvor mye dette bidratt til å forbedre humøret mitt om morgenen når jeg kom til å fungere.
To.
Start innlemme går inn i din daglige rutine. Jeg pleide å kjøre bilen min til busstasjonen i morgen. Jeg bestemte meg for å begynne å gå så jeg kunne få litt frisk luft og mosjon. Jeg også lagre 2 dollar om dagen i parkeringsavgift. Frisk luft relly hjelper til å forbedre humøret ditt. Gi det en sjanse.
Tre.
Skrive i en journal. Jeg vet du tenker når har jeg tid, men du må få tid. Jeg pleier å få i seng om natten og til høyre et par linjer i dagboken min før jeg slukker lyset. Skriv om noe du ønsker å oppnå i helgen for deg selv.
fire.
Mediter. Det er en bok som heter "The Relaxation Response" som jeg absolutt elsker. Den lærer deg ulike pusteteknikker som hjelper deg å slappe av og destress. Hvis du som meg, har du sannsynligvis tror det er ingen måte at bare puste kan gjøre en forskjell. Det kan, er det ansett som en type trening og det har slik en beroligende effekt.

Tips og advarsler


 • Selv om du ikke kan gjøre alle disse tingene , velge ett eller to hver uke for å oppnå
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------