Stilling: helse > ADHD >

hvordan vi kan forbedre synet med øvelser

  Hvis du for tiden bruker briller eller kontaktlinser, er det flere common-sense øyet øvelser som virker på ytre musklene som beveger øynene. Som du utfører disse øvelsene øyet, opprettholde en avslappet holdning som spenninger og stress i ansiktet har en negativ effekt på synet, som Aldous Huxley påpeker i sin klassiske, "The Art of Seeing. " Dr. William Bates (1865-1930) i "Bedre syn uten briller," inneholder flere øvelser for å styrke øynene og forbedre synet over tid. Øvelsene nedenfor er tilpasninger av hva både Huxley og Bates detaljer i sine bøker.

Du trenger:
Brock streng (valgfritt)
. (1-2) 10-15-fots streng eller tau.
Flere farget tre eller plast perler, mindre og større størrelser.


en.
Begynn med palming øvelser for å redusere spenningen i øynene. Sitter komfortabelt i en stol og gni hendene sammen for å skape varme mellom dem. Forsiktig cup dem over øynene dine uten å røre eller å trykke på øynene i det hele tatt. La hendene der i 2 til 3 minutter. Senk hendene og hvile i flere minutter mer.
To.
Som en måte å opprettholde både godt syn for nærlesning og for å se langt unna, tar tid å bevisst flytte øynene mellom disse to ytterpunktene. Sett opp fargerike gjenstander på veggen lengst borte fra pulten på jobben. Flere ganger om dagen blikk opp fra datamaskinen og se på den røde boken på sokkelen på langt veggen, eller enda bedre, se om du kan skille fargen på bladene utenfor vinduet. Gjør dette flere ganger om dagen for å unngå å miste avstand.
Tre.
Lag en Brock streng. Hva du gjorde i steg over kan gjøres enda mer åpenbart med en Brock streng. String flere fargerike mindre til større størrelse tre eller plast perler på en hyssing eller små tau som måler 10-15 fot. Perlene kan være fordelt hverandre hver 10 til 12 inches hverandre. Hvis du er ambisiøs, lage 2 Brock strenger og tack hver på motstående vegger slik at de møter på den fjerneste veggen.
Fire.
Stå på minst 15 meter fra Brock strenger. Blikk på den perlen nærmest deg og beveger øynene til den motsatte perlen på den andre Brock strengen. Deretter beveger øynene til den første Brock strengen og fortsetter slik at øynene dine er skanning, hopper frem og tilbake mellom begge strengene.
Fem.
Ved enden av begge Brock strenger, pause og begynner på nytt. Gjenta dette flere ganger i ca 5 minutter. Rest. Gjenta dette skanning minst to ganger om dagen.
6.
Test din nyvunne okulær styrke i den virkelige verden. Som du kjører eller bare gå, praksis skanning du gjorde med Brock strengen. Blikk på den postboksen på høyre og deretter til den grønne bakeriet skilt på venstre og deretter til telefonen i enden av gaten. Dette er den normale skanning øyet mønstre av mennesker med 20/20 syn.

Tips og advarsler


 • Dette er generelle øye øvelser passer for de fleste og de er ikke designet for å erstatte vanlig medisinsk eksamen eller behandling hvis du har alvorlige problemer med synet. Rådfør deg alltid øyelege hvis du oppdager en åpenbar endring i dine øyne.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------