Stilling: helse > ADHD >

er legemidler den beste måten å behandle ADHD hos barn?

   Bestemme hvordan du best kan hjelpe barnet ditt når han har en sykdom eller lidelse kan være vanskelig, og dette gjelder spesielt når barnet er påvirket av Attention Deficit Hyperactivity Disorder, best kjent som ADHD. Mange barn med ADHD ansiktet ekstreme vanskeligheter manøvrere gjennom hverdagen. For en forelder, kan bestemme den beste behandling for denne lidelsen bli enda vanskeligere. Foreldre kan finne seg selv spør, er legemidler den beste måten

Symptomer på ADHD

Symptomer på ADHD hos barn kan være vanskelig å gjenkjenne. De fleste barn er aktiv hele tiden, spille, snakke og generelt "å være barn. " Noen av symptomene på ADHD kan blant annet være lett distrahert, konstant uro, forstyrre klassen, hyppig dagdrømming, overdreven snakker, ikke fullføre ting ofte, bevege seg, snakke eller å være aktive når deres klassekamerater er rolige, og forlater sin plass å gjøre andre ting i løpet klassen.

Det er mange barn som er rett og slett lei av skolen, noe som gjør det vanskelig å diagnostisere ADHD riktig. Hvis barnet ikke synes å ha problemer med å konsentrere, de sannsynligvis ikke har ADHD. ADHD er en lidelse som gjør lider mister konsentrasjonen lett. Vanligvis de med ADHD flytte fra en oppgave til en annen uten å fullføre oppgaver, og dette er ikke bare sant i skolen, men hjemme også.

Medisinering

Det er mange medisiner som har vist seg å hjelpe barn med ADHD. For barn over 3 år, er Dexedrine, Adderall og Dextrostat ofte foreskrevet. For de over 6, Adderall XR, Vyvanse, Ritalin, Focalin og andre medisiner er foreskrevet. Dessverre, som med de fleste medisiner, det er bivirkninger. ADHD medisiner er sentralstimulerende som ofte forårsaker søvnløshet, tap av matlyst, tics og personlighetsforandringer.

Fordeler

Fordelene med medisiner for barn med ADHD er enorm. Ikke bare vil den medisinen øke barnets konsentrasjon, vil det også hjelpe han til å fullføre oppgaver, forbedre hukommelsen, lindre stress og redusere hyperaktivitet.

Alternativ Behandling

Årsaken til ADHD er fortsatt ikke fastslått. På grunn av dette, det er andre behandlinger i tillegg til medisinering. Mange foreldre har lagt merke en forskjell i barnet sitt bare ved å endre deres barns kosthold å inkludere høy-protein måltider. Andre merker en forskjell med adferdsterapi. Dessverre gjør atferdsterapi ikke har en stor effekt uten bruk av ADHD medikamenter.

Fleste dietter for ADHD inkluderer frukt, grønnsaker og ekstra protein. En god kilde til protein er fisk. Dessverre har disse diettene ikke med barn som har et ekstremt tilfelle av ADHD.

Konklusjon

Inntil årsaken til ADHD er bestemt, er den eneste sikre måten å hjelpe barnet ved hjelp av medisiner foreskrevet av leger. Du kan snakke med legen din om lindrende bivirkninger av disse pillene, og kanskje hindre dem. Det kan også være nyttig å snakke med legen din om metoder som vil hjelpe lindre ADHD symptomene slik at doseringen på foreskrevne medisiner kan senkes.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------