Stilling: helse > ADHD >

hvor å hindre overvektige barn

  Childhood fedme er blitt en epidemi. Her er noen enkle måter å hindre overvektige barn
en
Vi vet alle at barn bør spise mer frukt og grønnsaker. Den vanskelige delen er å få dem til å gjøre det! Neste gang du er på matbutikken, skanne blader i kassa. Du finner blader fylt med oppskrifter for å gjøre bare for barn. Mange inneholde smarte måter å kle opp frukt og grønnsaker. Når en potet blir til en "seilbåt", er et barn mer sannsynlig å spise den!
To.
Hvis du spiser ute på fast-food restauranter, spise på en med et lekeland. På den måten, etter at barnet spiser, kan han eller hun brenne av de kalorier.
Tre.
Make sporadisk homeade "lykkelige måltider". Stuff en matboks med sunn mat. Aksje opp på billige leker fra dollaren butikken og sette en inni matboks. La barna vite at sunn mat kan være glad mat, også.
Fire.
Gi barnet plikter å gjøre. Raking av plenen eller rengjøring et rom brenner masse kalorier off! Husarbeid lære barnet ditt ansvar, også.
fem.
"Premier" finnes i mange usunne matvarer, for eksempel søt korn. Prøv å snike en "premie" til en pose gulrøtter eller en boks med rosiner!
6.
Take "Takeaway" til parken. Etter å ha spist, kan du og dine barn få litt mosjon.
7.
Være en rollemodell. Holde vekten nede, så vel.
8.
Snakk med barna om den følelsesmessige virkningen fedme har på et barn. Dessverre, kan overvektige barn bli latterliggjort på skolen. Ensomhet og lav selvfølelse er vanlig hos overvektige barn.
9.
Forklar den fysiske risikoen for fedme til barnet ditt. Hjertesykdom og diabetes er assosiert med overvektige barn.
10.
Hvis du ofte på kino, spise før du går. De fleste film hus mangler ernæringsmessige snacks. Etter filmen, behandler alle til en frossen yoghurt eller en liten iskrem.
11.
Kjøp din tenåring en øvelse sykkel å sykle mens du ser på TV eller snakke i telefonen.

Tips og advarsler


 • Hvis barnet ditt er ny på trening, har han eller hun starte forsiktig, for eksempel med en 10-minutters gange. Da har barnet gradvis arbeide opp til en lege anbefalte målet.
 • Det er best å konsultere lege før du starter en øvelse regimine.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------