Stilling: helse > ADHD >

hvordan å holde seg frisk ved hjelp av urter og krydder

   Ved å legge urter og krydder til kosthold kan hjelpe deg å opprettholde vekten din, forhindre at enkelte typer kreft, lavere blodtrykk, kontrollere blodsukkeret, og bidra til å forbedre ditt hjerte helse. Her er noen virkelig gode ideer

Du trenger:. . .
Flere forskjellige urter og krydder


en
Oregano, timian, rosmarin, persille og hvitløk kan brukes til å erstatte salt. Hvitløk kan bidra til å senke blodtrykk og kolesterol. For best effekt, må du forbruke ca tre middels fedd per dag. Rosemary er en antioksidant og kan forbedre hukommelsen og muligens forhindre kreft.
to.
Fight forkjølelse med basilikum, oregano og rosmarin. For kronisk hoste, bruke timian, fordelene av denne urten er unike og det har blitt brukt til å behandle hoste, selv kikhoste.
Tre.
Enkel ryggsmerter med gurkemeie. Denne urten inneholder et stoff som heter curcumin og inneholder anti-inflammatorisk egenskaper. Den kan brukes alene eller lagt til karri mikser.
Fire.
Å hjelpe mot kreft, bruke karri. Den inneholder også curcumin og har vist seg å krympe kolon polypper.
fem.
Bruk oppvarming krydder for å senke blodtrykket. Disse inkluderer ingefær, muskat, kanel, allehånde, pepper og cayennepepper. De hjelper til å få blod fra midten av kroppen til huden og sprer blodet mer jevnt over hele kroppen
6.
Spise ingefær kan berolige magen og bidra til å kontrollere kvalme. Den inneholder stoffer som kalles gingerols.
7.
Du kan også erstatte sukker i kosten, noe som vil bidra til å kontrollere vekten, ved å bruke krydder som kanel og muskat i søt snacks i stedet for sukker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------