Stilling: helse > ADHD >

hvordan du bruker en naturlig bleie utslett behandling

   Nesten hver eneste barnet utvikler bleie utslett minst en gang. Den kan variere i alvorlighetsgrad fra en rødlig lett irritasjon på ødelagte, blodige og brennende hud. Den gode nyheten er at du kan bruke en naturlig bleie utslett behandling for å gi babyen din lettelse
en

Hold babyens bleie området rent og tørt. Ren hud er mindre utsatt for bakterier og bakterievekst. Huden er mer sannsynlig å bli ødelagt eller irritert dersom fuktige områder rundt hudfolder i bleieområdet kommer i kontakt med hverandre. Fuktigheten fjerner hudens naturlige beskyttende oljer gir et utslett i form. Prøv forskjellige såper til du finner en som babyens hud kan tåle. Luft ut bleie området mellom changings.
To.
Legg merke til om babyens hud er følsom for visse bleier. Hvis du bruker tøybleier, kan barnets utslett være forårsaket av stoffet eller vaskemiddel du bruker. Engangsbleier kan også forårsake allergiske reaksjoner. Ulike bleier inneholder forskjellige kjemikalier. Så prøve å bytte merker.
tre.
Bruk husholdningsprodukter for en bleie utslett behandling. Her er noen som du kan velge fra. Legg tre teposer i en ren bleie og sette bleie på babyen. Når barnet tisser i bleie, vil teposer produserer et kjemikalie som vil bidra til å helbrede bleie utslett. Du kan merke en svak misfarging på barnerumpe, men utslettet vil forsvinne i løpet av noen timer. Et annet alternativ er å suge babyens bunnen i natron. Sett to spiseskjeer natron i badevannet og bland den til den er oppløst. Gjør dette i ca ti minutter hver day. You kan også prøve denne metoden ved hjelp av havregryn. Alvorlig bleie utslett kan behandles med vegetabilsk olje. Bade barnet og la bleieområdet blir helt tørt. Hell litt vegetabilsk olje på hendene og gni det på babyens bunn.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------