Stilling: helse > ADHD >

hvordan hjelpe lindre bakrus

   En kveld ute drikking kan være morsomt, men morgenen etter er vanligvis ikke så store. Bakrus skje, la oss innse det, men det finnes måter å hjelpe dem eller hindre dem
en.
Prøv å unngå å ha en hangover i det hele tatt ved å sette maten i systemet før du drikker. Ikke drikk på tom mage, sier de, og de har rett.
To.
Drikk vann som du drikker alkohol. Du vil finne at dette vil hjelpe deg senere ned linjen. Du blir dehydrert når du drikker, og vannet vil bidra til å hydrat deg.
Tre.
Hvis du ikke kan unngå å ha en bakrus, og våkner opp og føler seg elendig, ringe inn syk hvis du har arbeidet. Du vil sannsynligvis være for syk til å fungere, og vil trenge den dagen av. Hvis du har andre forpliktelser for dagen, avbryte dem.
Fire.
Unngå brus og koffein basert drikkevarer. Disse vil gi deg mer hodepine og dehydrerer deg enda mer. Hold deg til vann og juice for dagen.
fem.
Ta aspirin. Det kan ikke alltid hjelpe med bakrus, men vil det noen ganger hjelpe med hodepine og tap én del av bakrus din.
6.
Ta en multi-vitamin.

7.
Sleep. Noen ganger den eneste kuren er hvile. Ikke komme ut av sengen før du føler deg frisk nok. Kroppen din vil takke deg senere.
8.
Oppkast. Ingen liker oppkast, men faktum er at det er gift i systemet. Alkohol er faktisk gift. Du må få det ut.
9.
Dusj. Sittende i dusjen kan være litt forfriskende. Noen ganger du bare trenger å få litt ryddet opp å føle seg bedre.
10.
Hold deg til buljonger til middag. Du vil sannsynligvis ikke kunne spise fast føde i noen timer. Det er ingenting galt med å spise kjøttkraft. Den vil sette hydrering tilbake inn i kroppen din og hjelper deg mot bedringens vei!
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------