Stilling: helse > ADHD >

hvordan man kan forebygge hjernen hukommelsestap og holde kroppen ung naturlig

  Det er ingen magisk ungdomskilde som kan holde deg evig ung. Men det er noen ting du kan gjøre for å bremse aldringsprosessen. Nedenfor er noen trinn du kan ta for å hindre hjernen hukommelsestap og holde kroppen ung naturlig
en

Spis sunn mat. Det betyr at du bør spise rikelig med frukt og grønnsaker. Sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt har fiber som er lett på fordøyelsessystemet og har massevis av vitamin C. Vitamin C har en rekke anti-aging effekt. Frukt fra hele fargerike spekteret inneholder antioksidanter. Antioksidanter tørke ut frie radikaler som fremskynde aldringsprosessen. Grønne bladgrønnsaker har kalsium, jern og andre næringsstoffer. Du bør også spise fisk og nøtter fordi de inneholder essensielle fettsyrer som er bra for hjertet og kan redusere sjansene for å oppleve hjernen hukommelsestap, noe som kan føre til demens senere i livet.
To.

Drikk rikelig med vann. Vann hjelper kroppen opphold på riktig temperatur. Den holder også organer og huden hydrert og vasker ut giftstoffer. Det også kan også hjelpe deg hindre deg fra å sette på ekstra vekt.
Tre.
Hold stress nivå ned. Stress kan øke sjansene for å utvikle hjertesykdom, høyt blodtrykk og depresjon. Nye studier tyder på at stress i betydelig grad kan øke sjansene dine for å ha Alzheimers eller demens senere i livet. Du kan redusere stress ved å få en god treningsøkt. Ta en svømming, aerobic, eller moderne dans. Hagearbeid og rask gange er også aktiviteter som kan få blodet sirkulerer og hjelpe deg å slappe av. Du kan også roe ned seg selv gjennom yoga og meditasjon.
Fire.
Ta godt vare på huden din. Dette vil hjelpe deg å opprettholde en ung leter utseende. En av de beste måtene du kan gjøre dette på er å beskytte deg mot solen. Bruk alltid solkrem før du går utendørs. Gjør dette hver dag selv på overskyete dager. Solens stråler er er den mest skadelige mellom kl 10:000 og 04:00Sett vegetabilsk olje på huden din på natten for å holde det fuktig. Ikke vask ansiktet med deodorizing såpe fordi det vil tørke ut huden din.

Tips og advarsler


 • Røyking og drikking fremskynde aldringsprosessen
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------