Stilling: helse > ADHD >

hvordan trening og massasje leddgikt hender

  Leddgikt Hands er en smerte! Ved hjelp av disse øvelsene, og massasje vil føle seg bra

trenger Du:!.
En bolle med varmt vann Mobiltelefonien vaskeklut.
medisinert lotion med te olje.
liste over øvelser. Mobiltelefonitørr klut.


en.
å forberede seg til massasje og trening, begynner ved å kjøre vann til den er varm nok til å forbli varm i noen minutter, men ikke hot nok til å skålde deltakeren. Sørg for å ta av alle smykker og skyv deltakerens ermene opp over albuen.
To.
Når dette er gjort, legger kluten i vannet og klem ut all fuktighet. Deretter begynner å vaske hendene i en langsom og roterende bevegelse, ikke glem å rengjøre under neglene og gir fuktighet med våt klut går opp armen til albuen, og kommer ned igjen armen slutter med hendene.

tre.
Ta medisinert lotion med helende te olje (hvis du ikke finner lotion med te olje, bare legg te olje til lotion) med en fantastisk aroma å fremme følelsen av velvære som lavendel, kan du gi aroma terapi. Ta lotion og varm den i hendene dine.
Fire.
Massasjen må begynne med en rotasjon på toppen av hendene med tommelen, mens resten av hånd støtter deltakerens hånd. Fortsett denne rotasjon ved å snu om på hånden til håndflaten. Kontroller at tommelen trykket er ikke vanskelig . . . du må begynne veldig myk og smidig å bygge opp til en mer terapeutisk fastere gni.
Fem.
Fortsett massasje opp armen til albuen med lange slag nedover armen med tommelen. Etter at alle områder av armen har blitt massert grundig, returnerer tilbake til hendene. Nå bruker alle fingrene masserer litt mykere og langsommere i mellom fingrene og rundt leddene av fingrene og håndleddet. . Ferdig ved å jevne hver av fingrene individuelt til hver fingertupp
6

Øvelser: Plasser håndleddet på et bord, og trekke alle fingrene tilbake før de har maksimal komfortable spenning og fortsette ved å bøye håndleddet før fingrene er vinkelrett på gulvet. Komplett denne øvelsen med begge hendene 10 ganger.
7.
Ta tommelen på den ene hånden til deltakeren, og berøre bunnen av hver finger på samme hånd 10 ganger. Gjenta prosessen på den andre siden.
8.
Stretch alle fingrene på begge hender mye og følg denne prosessen ved å bringe alle fingre på hver hånd sammen at de alle berører fingertuppene sammen 10 ganger.
9.
løpet av denne tiden du trenger for å se deltakeren å se om de hendene blir sliten. Hvis ikke, fortsett videre med neste øvelse. Hvis de er trøtte, gå nederst på siden for massasje finish, huske å fortsette å øke antall øvelser daglig
10
Neste Øvelse:. .
Har deltakeren ta begge hender og satt deretter i en klo posisjon, for eksempel en stor katt som ville gjøre når han er sint. Du kan også be dem om å hiss sammen med denne øvelsen. Gjenta 10 ganger.
11.
Neste Øvelse
Sett begge hendene sammen som i bønn. Touch hver svare finger til hverandre om den andre hånden. Klemme dem sammen så tett som mulig og deretter så langt unna som mulig uten å bøye fingrene. Gjenta 10 ganger.
12.
Tilbake til massasje som beskrevet ovenfor. Legg til mer lotion, og gjenta oppvarming prosessen. Denne gangen være så forsiktig gni tomlene igjen i sirkulære bevegelser. Massasje toppen og bunnen av hender og gå opp armene til albuen en gang og avslutt med liten finger trekke på begge hender.
13.
Den lotion er, generelt, klebrige og deltakeren vil ønske å tørke hendene og armene. Gi dem med et rent håndkle eller klut.
Dette fordelaktige og tilfredsstillende massasje for personer med leddgikt hender er komplett!

Tips og advarsler


 • Jeg har mer leddgikt hånd øvelser jeg vises på et senere tidspunkt . . . . . . Hold Watching!
 • Den beste regel for å følge i leddgikt øvelsen er "hvis det gjør vondt stopp!" Hvis deltakeren er veldig sensitiv da bruke fingrene lett stedet for å bruke tomlene.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------