Stilling: helse > ADHD >

hvordan trøste en baby med en kald

  . Hvordan din komfort syke små

trenger Du:
Johnson's lindrende damp bad (babyer 3 måneder og eldre)
. Vick's damp gni (de gjør en babyer formel).
Eucalyptus Oil.
Cool tåke luftfukter.
Chicken Noodle Soup.
Saltvann, dråper eller spray.
Saline fuktighetsgivende gel.


en.
The Food and Drug Administration nylig gjort oppmerksom på at over disk kaldt medisin bør ikke gis til spedbarn og småbarn. Denne nyheten igjen mye av foreldrene følelsen hjelpeløs etter en måte å trøste barna sine når de hadde forkjølelse. Den gode nyheten er, er det fortsatt mange ting foreldrene kan gjøre! Mitt første forslag er gammeldags chicken noodle soup (hvis barnet ditt er å spise faste stoffer). Det er faktiske bevis på at kylling suppe inneholder (safe) stoff som agenter og også fungerer som en anti-inflammatorisk. Jeg foreslår hjemmelaget suppe for å få mest næringsstoffer. Det er mange oppskrifter på nettet.
To.
Gi barnet et bad med Johnsons damp bad. Lukk baderomsdøra og sitte og spille i den varme damper. Dette bidrar virkelig til å fjerne lunger. Husk aldri la barnet være alene i vannet. Følg badekaret ved å gni litt Vick's damp gni på barnets bryst. Vick er ikke bare lindrer lunger, men er også en hoste suppresser.
Tre.
Det er ekstremt vanskelig å få en pjokk eller baby å pusse nesen, så prøv å bruke saltvann dråper eller spray. Bruk et par dråper i hvert nesebor for å løsne slim. Den sensitive huden under nesen kan bli tørr og smertefull også. Saline fuktighetsgivende gel kan brukes på området rundt neseborene for lettelse.
fire.
Bruk en kjølig tåke luftfukter. Et par dråper Eucalyptus Olje kan tilsettes vannet for ekstra avlastning.

Tips og advarsler


 • Forhindre spredning av bakterier. Vask sengetøy og overflater som barnet har kommet i kontakt med.
 • Gi beskjed til barnets lege om at de har en kald. De vet barnets medisinske historie og kan fortelle deg om ditt barn trenger å bli sett.
 • Øreinfeksjoner noen ganger følger et kaldt i små så overvåke temperaturen nøye og se etter tegn til smerter i ørene som å trekke eller gripe ørene. Hvis du oppdager dette, ringe legen med en gang.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------